Zobacz pełną wersję : Runda IV Konie{TWR} - Wallace 1:1
Atakującym w pierwszej bitwie jest Konie{TWR}, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 21 października włącznie.
Powodzenia!
Hej Konie!
Kiedy chcesz zagrac?
Witaj Wallace,
czwartek albo piatek po 19-tej moze byc?
To moze piatek 20:00.
Do zobaczenia :)
hello, update mam:
nie wiem czy o 20:00 damy rade, bo najpozniej 20:30 bede musial sie zwijac.. pozniej bede po 22:30 dopiero, so.. chyba ze pol godziny wczesniej okolo 19:30..
jak nie to trzeba planowac inne terminy. sorry.
Jestes? Ja czekam na gs-ie.
Dodam tylko ze inne terminy mi nie pasuja. Jutro o 12:00 wyjezdzam na caly tydzien.
Troche mi sie to nie podoba Konie.. Dalem Ci terminy do wyboru. Do tego dalbys znac wczoraj - bysmy sie nie rozmineli.
Lap mnie dzisiaj na gg (3208981).
Bede czekal o 22:30.
No i gdzie Ty jestes Konie?
sorry, dopiero teraz wrocilem. Jak nie masz czasu najblizszy tydzien, to oddajmy sie tylko pod wniosek o prolongate u admina z moja glowa pod nim.
Ok Konie. Jak pisalem - wyjezdzam wlasnie teraz. Bede spowrotem dopiero 28 pazdziernika (niedziela). Mimo wszystko bede sledzil temat na forum.
Ja rozwniez uprzejmie prosze sedziow o przedluzenie terminu naszej potyczki do 28 pazdziernika (wlacznie).
Pozdrawiam ;)
Proszę bardzo dla aktywnych graczy dużo wyrozumiałości ;) termin ostateczny 28 październik.
Dzieki.
Hej Konie!
To o ktorej w niedziele (28 pazdziernika) mozesz zagrac?
moze Ty zaproponuj. Ostatnio ja proponowalem i sie nie stawilem. Postaram sie dostosowac. Wiem tylko, ze po wieczor bede wylaczony z gry miedzy 20 a 22:30.
Pasuje Ci np. godzina 13?
moze bardziej kolo 14-tej?
jakby co moj steam: wot_koniecpolski ( albo [-TWR-] Konie ) xfire: koniecpolski
poza tym, to co pisalem ze wieczorem nie bede mogl w pewnych godzinach, juz nieaktualne, bede mogl caly wieczor.
tak, na 90% pasuje. So CU @ 6 ?
CU @ 6
Szczyt skrócenia zapisu :P
1 do 1. Dzieki i powodzenia
powierdzam 1:1
dzieki i powo dalej.
Gratulacje dla obu zawodników,i powodzenia na dalszym etapie turnieju.