PDA

Zobacz pełną wersję : Gra na poziomie bardzo trudnym

kaenski
25-10-2012, 17:28
Witam wszystkich.Po raz kolejny zaczynam gre Rzeczpospolita Polska na poziomie kampanii i bitwy - bardzo trudnym.Gram o zwyciestwo prestizowe na 99 tur.Moim zdaniem gra tylko na tym poziomie daje prawdziwe emocje.Na slabszych poziomach gra po prostu nudzi sie,gdy posiada sie juz znaczna przewage to tylko kwestia czasu i samozaparcia aby skonczyc gre wygrana.
Grajac na najwyzszym poziomie ,jestem realista - nie zakoncze tej gry wygrana, lecz duzo wiecej emocji daje mi walka o jak najwyzsze miejsce pod koniec 1799 roku(zwyciestwo prestizowe)
Ciekaw jestem waszych doswiadczen.Ja umacniam sojusz z Austria i Rosja.Mam nadzieje ,ze bedzie on trwaly.Ciezkie boje sa ze Szwecja i Prusami.Nieco lepiej z gorzej uzbrojonym Imperium Osmanskim.Dbam o rozwoj gospodarczy,po prostu utrzymanie armi bardzo duzo kosztuje.Nowe miasta przeksztalcam w uczelnie, w celu jak najszybszego rozwoju technologicznego.
Ostatnio jak gralem do roku 1726(niestety pojawil sie problem z savem) plasowalem sie pod wzgledem prestizu na ostatnich miejscach w rankingu.Jak bylo u Was,ciekaw jestem waszych doswiadczen na najwyzszych poziomach.Ja sie zabieram do gry od nowa.pozdrawiam