Zobacz pełną wersję : Runda VI Purple [-TWR-] 2:0 Romanos {{BS}}
Atakującym w pierwszej bitwie jest Purple który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 4 Listopada włącznie.
Powodzenia!
Hej!
Jak stoisz z czasem w najbliższy weekend, jesteś w posiadaniu takowego? ;)
edit: w sumie wcześniej byś może też bym dał radę, jeśli wolisz
Witam, ehh ciężki okres akurat człowiek myśli o wielu innych rzeczach niż o... graniu ;) hmm wygląda na to, że mógłbym zagrać jedynie w sobotę najlepiej w ciągu dnia lub pod wieczór
Cholera, trochę fail z mojej strony - jestem poza domem i wziąłem ze sobą opakowanie od Medka, żeby zainstalować na tutejszym komputerze i móc rozegrać mecz. Otwieram, patrzę - opakowanie puste, płytka została -.- a wracam w poniedziałek. Wybacz, Romanos, że tak wyszło.
W tej sytuacji muszę niestety poprosić Sędziów o przedłużkę. Do kiedy to zależy na kiedy najwcześniej nam się uda umówić:
- we wtorek mogę od 17 do oporu
- w środę tylko jakimś późnym wieczorem po 22:30
- w czwartek podobnie jak we wtorek.
To lipa... najlepiej by mi pasowało w sumie w poniedziałek od 17 w góre, lub ewentualnie w środę, ale wcześniej wolałbym zdecydowanie
Ok, to w poniedziałek ok 19:00.
Hm, w sumie wcześniej, tak od 18, czy może nawet 17, też bym dał radę. Po prostu daj znać jutro w ciągu dnia, o której będziesz, a będę wtedy i ja ;) Udało mi się wrócić do komputera z medkiem już dzisiaj, stąd jutro mam luźniej, niż przypuszczałem.
Macie czas do najbliższej Środy włącznie na rozegranie meczu.
Witam ponownie koło 17.45 powinienem być
2-0 dla mnie.
Dzięki za 2 ciekawe bitwy - druga zaczęła się prawie jak rasowy pościg w Romie, ale szybko powróciła do klimatów typowego Medka , hehe.. Powodzenia dalej ;)
zostaję tylko potwierdzić i pogratulować... nie ukrywam, że jestem co najmniej zaskoczony, ale pewnie po prostu starzeje się już... ;)
Dziękuję za rozegranie meczu.
Gratuluję wygranej Purple, ciekawa nam się robi sytuacja w grupie :)
Życzę Wam powodzenia w kolejnych rundach.