Zobacz pełną wersję : Runda VII Romanos{{B-S}} 0:2 Zibi{{B-S}}
Atakującym w pierwszej bitwie jest Romanos, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 11 Listopada włącznie.
Powodzenia!
{{B-S}}Zibi
04-11-2012, 23:28
Czesc Romanos, kiedy gramy?
Cześć Zbyszek powiedz jak Ty to robisz, że mimo już podeszłego wieku nadal forma dopisuję?! :) hehe... wiesz co mogę zagrać np w piątek koło 20, w niedzielę w ciągu dnia i chyba jutro nawet jakoś wieczorkiem
{{B-S}}Zibi
07-11-2012, 17:45
Z ta forma to nie perzesadzaj, nie slodz mi za bardzo ale zdradze ci pewien sekret biore doping i wiek nie ma znaczenia:) to dzisiaj jak sie umowilismy godz 20:30
"Manere de conversatione" :)
w regulaminie nie ma o tym zeby Doping Był zabroniony
Sędziowie wręcz popierają Używki w postaci sfermentowanego Słodu ze szyptą Chmielu popularnie w krajach słowianskich zwanym Piwem ,jasnym ,ciemnym ,korzennym jak kto lubi
ewentualnie dopuszczamy Miody pitne w postaci Nalewek wisnioych miodówek i innych wynalazków owocowych
ostatecznie dopuszczamy lecz naprawde tylko dla " Mocnogłowych" Śliwowice, Samogon oraz Paliwo lotnicze w przypadku Rosyjskiej LIgi (ruletki)
zycze powodzenia Pozdrawiam aron i przepraszam za "manere"
{{B-S}}Zibi
08-11-2012, 15:30
Romanos{{B-S}} - Zibi{{B-S}}
0 : 2
dzieki za gre powodzenia dalej.
Ehh a już miałem zgłaszać protest... ;) ;) gdybym wiedział, że wąchanie koksu przed meczem jest dozwolone to by się to pewnie inaczej skończyło Zbyszek! :)
graty staruszku w końcu Ci się udało ;) i powodzenia dalej
Dzięki za rozegranie meczu.
Gratuluję Zibi zwycięstwa z tak groźnym przeciwnikiem ;)
Życzę Wam powodzenia w dalszych bojach.