Zobacz pełną wersję : Runda X Deathlord{IPL}-Milanos{{B-S}}
Zapraszam do rozegrania dodatkowej kolejki.
Atakującym w pierwszej bitwie jest Deathlord, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami dla rundy dodatkowej :http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=483&t=11658
Czas rozegrania meczu do 02 Grudnia włącznie.
Powodzenia!
Witam pracuję środa od 20 do 2 czw pia sob od 14 takze do 2 wiec w każdy inny dzień jestem do dyspozycji.
Deathlord
28-11-2012, 12:21
Wypada na niedziele, 21:00 może być?
Tak tlyko pewnie bede gral o podobnej porze tego samego dnia z konie ale to nie powienien byc problem walne 2 mecze po kolei
Pisz do mnie na gg prosze jak bedziesz 4799288 bo troche siedzialem na gs i nie chce mi sie juz tam czekac, ja jestem caly czas na kompie bo w diablo bede gral.
no jestem, po pewnych petrurbacjach, zaraz do ciebie napisze na gg, tylko najpierw go zainstaluje...
Macie przedłużkę do środy.
Deathlord
03-12-2012, 21:53
Siema sorka że mnie nie było miałem chwilową zamotę jutro i pojutrze 20-21?
Deathlord
04-12-2012, 23:32
2-0 dla mnie dzięki za bitwy powodzenia dalej. :)
Potwierdzam, również dzięki i powodzenia.
Przypominam i gratuluje wygranej.
Obowiązkowo wklejamy tabele określające wynik bitwy (wystarczy że wklei jeden zawodnik),obaj potwierdzają wynik bitwy.