Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Nowy narybek...a może nie do końca ?

Eldemon
07-10-2009, 10:09
Witajcie Moi Drodzy,

jestem kompletnym żółtodziobem na tym forum. Również jestem wielkim fanem Rome Total War ( dokładnie cześci taktycznej, niż bitewnej ). Jakiś czas temu na starym kompie grałem w rozszerzonego Rome Total War, a dokładnie na nowej mapie. Krainy były bardziej rozdrobnione, jak i również mapa była większa. Sięgała ona po dzisiejsze Indie, również bardziej na północ, było więcej afryki, jak na brytanii było więcej niż 3 miasta. Gdzieś to brat wygrzebał, ale wraz ze śmiercią dysku i ten mod został uśmiercony :(.

Stąd moja prośba, czy któryś z Was, Szanowni forumowicze, nie posiada linka do tegoż rozszerzenia które jakże przypadło mi do gustu ? Będę bardzo zobowiązany.

Pozdrawiam serdecznie,
Eldemon

Fumanchu
07-10-2009, 21:50
To nie był właściwie mod tylko sama duuuuża mapa ,tylko jak się ona zwała ?

Eldemon
07-10-2009, 22:42
No właśnie...jak ? Jaki ja głupi byłem, że nie zrobiłem sobie save tej mapy gdzieś na płycie. Przecież to była istna orgia dla maniaka strategii jakim ja jestem. Te ponad 200 regionów przyprawiało mnie o niezłe ilości endorfiny...

...jak by ktoś miał, komuś by się coś przypomniało, myślę, że nie tylko ja będę wdzięczny.

Pozdrawiam,
Eldemon

07-10-2009, 23:05
No właśnie...jak ? Jaki ja głupi byłem, że nie zrobiłem sobie save tej mapy gdzieś na płycie. Przecież to była istna orgia dla maniaka strategii jakim ja jestem. Te ponad 200 regionów przyprawiało mnie o niezłe ilości endorfiny...

...jak by ktoś miał, komuś by się coś przypomniało, myślę, że nie tylko ja będę wdzięczny.

Pozdrawiam,
Eldemon

Zerknij, tutaj, praktycznie każdy, no może nie sto procent, ma poszerzona mapę...Na pewno coś ci się przypomni...

viewforum.php?f=57 (http://forum.totalwar.org.pl/viewforum.php?f=57)

Ponury Joe
07-10-2009, 23:13
Jeżeli była to sama mapa to na myśl przychodzi mi tylko Mundus Magnus.

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=27785

Eldemon
10-10-2009, 22:03
Kolego Miles,

wielkie dzięki !!! Właśnie o tą mapę mi chodziło :). Jesteś wielki.