PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z odczytaniem zapisów

Asmodean
23-12-2012, 10:19
Witajcie!
Mam dość nietypowy problem z Medievalem II. Mianowicie, kilka miesięcy temu grałem na Medieval II, po pewnym czasie usunąłem go z dysku ponieważ potrzebowałem miejsca a mam cholernie stary dysk, więc zostawiłem wszystkie zapisy gry i nie spodziewałem się że mogę mieć później problemy.
Kiedy zainstalowałem ponownie MTW II kilka dni temu okazało się 90% moich zapisów po prostu się nie działa, wszystkie zapisy bodajże od 11 w górę ładowała się do połowy i nagle wywalało mnie do głównego menu gry.
Gram Polską, więc od razu odblokowałem tą frakcję no ale niestety problem się powtarzał za każdym razem.

Otóż moje pytanie:
Czy jesteście w stanie pomóc mi z tym problemem, być może coś przeoczyłem. Jak pisałem zauważyłem tylko że działa 10 pierwszych zapisów a resztą jakieś 60+ nie hula.

Pozdrawiam.

Alvadan
23-12-2012, 10:28
ja mam problem z odczytaniem zapisu gry jeżeli przed zapisem mam włączony kod toggle_fow czyli cała mapa jest odblokowana jeżeli zapiszę grę w momencie gdy kod jest włączony to przy wczytywaniu dojdzie tylko do połowy i mnie wywali do menu gry. Może podczas zapisywania miałeś włączony ten kod i dlatego teraz nie chcą ci się włączyć. Niewiem czy ja też mam jakiś problem ale to występuje jak używałem toggle_fow

Asmodean
23-12-2012, 10:40
Dziękuje za szybką odpowiedź ale ja nigdy w żadnej grze nie używam kodów tym bardziej w tak wspaniałym MTW II :)
Ale sytuacja wygląda identycznie jak Twoja poza tymi kodami, też podczas wczytywania dochodzi do połowy i ciach znów menu.