Zobacz pełną wersję : DonVega-SacredBand - [SC]Marcin80-Sacred Company 2:0walkower
Sprawy związane z turniejem i meczem:
viewtopic.php?f=505&t=11916 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=505&t=11916)
Marcin80
01-02-2013, 18:45
Witaj zagramy dzisiaj albo jutro do południa?
Witaj - mogę zagrać jutro albo w niedziele po 16. Inne godziny nie wchodzą w grę.
Pozdrawiam
Marcin80
01-02-2013, 21:56
Mnie wtedy niema to może poniedziałek wieczorem?
Może być i poniedziałek tak po 20
A co to ani me ani be ani kukuryku :D tak po prostu poniedziałek i tyle , no nic niech wam będzie macie przedłużkę do poniedziałku .
Na drugi raz będzie jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie olewacie sędziów to również zostaniecie ...... :D
Marcin80
04-02-2013, 15:45
Oki będę do zobaczenia na polu bitwy :-)
Czekałem na steamie do 22 - dłużej nie dam rady. Dziś sie nie udało - może jak sędziowie pozwolą spróbujemy jutro
Macie przedłużkę do piątku i jest to maksymalny termin dla tego meczu jak na tą chwile stroną bardziej aktywną jest Don Vega .
Do piątku będe na steamie codziennie od 20 do 21.30
Pozdrawiam
Marcin80
08-02-2013, 15:00
Witam nie było mnie na meczu z powodu awarii modemu w poniedziałek wcale nie działa, teraz\ przerywa i jak próbuje grac to jeden lag. Nowy modem nie szybko na pewno nie dziś dlatego przepraszam za problemy nie dam rady zagrać.
Walkower na korzyść Don Vegi.
Gratulacje Don Vega.
Marcin 80 przykro że z powodu problemów technicznych nie zagrałeś , dziękuje za udział w turnieju i do następnych batalii na polach orgowych bitew .