PDA

Zobacz pełną wersję : [problem] Med2 ze steam

Florianus
24-01-2013, 01:05
Witam

Zakupiłem na steam Medieval 2 TW (1.3 patch) i mam 2 problemy:
1. Gra jest po angielsku, po instalacji spolszczenia połowa napisów nie jest wyświetlana. Czy powinienem odinstalowac patche? Jesli tak to w jaki sposob? Czy moze istnieje jakies inne spolszczenie pod 1.3? Próbowałem też sposobu uruchom>regedit.exe itd. ale bez rezultatu
2. Co zrobić aby zagrać na multi? Próbowałem się zalogować na gamespy, ciągle przekierowuje na stronę IGN, założyłem tam konto ale po wpisaniu nicku maila i hasła w grze pojawia się informacja, że dane są błędne.
Mam windows 7.
Pozdrawiam i z góry dzięki za wszelką pomoc.

Florianus
24-01-2013, 09:49
Jeszcze dorzucę do tego jedno pytanie. Czy jeśli dokupię Kingdoms na steam to w jakiś sposób rozwiąże problem ze spolszczeniem lub grą multi? Pozdrawiam.

Asuryan
24-01-2013, 20:07
1. Nie. Po prostu na steam nie ma wersji pl tej gry i spolszczenia jako takie mogą się gryźć z programem.
2. Nie wiem, nie gram w multi. Spróbuj wyłączyć uac control - na Windows 7 to podstawa przy Medku (nie wiem jak w multi, ale przy modach do podstawa).

Florianus
27-01-2013, 10:57
Dzięki za pomoc Asuryan.
1. Nie gryzą się z programem tylko prawdopodobnie z wersją gry, widziałem, że sporo osób ma podobny problem. A konkretnego spolszczenia pod 1.3 nie znalazłem. No nic w takim razie jedyne rozwiązanie kupić pudełkowe pl. Bardzo bez sensu, ale czego to sie dla total wara nie robi. :P
2. Jest wyłączony i jest tak samo.
Czy ktoś jeszcze spotkał się z podobnym problemem, lub ma jakąś propozycję?

Wald
27-01-2013, 14:16
Skorzystam z tematu i zapytam: posiadam M2TW bez dodatku królestwa, więc zamierzam go dokupić, ale na steamie, więc czy jest możliwość lub w ogóle szansa, że oby dwa produkty zadziałają razem?

Amrod
27-01-2013, 14:53
Nie. Podstawka musi też być Steamowa.