PDA

Zobacz pełną wersję : Nazwy oddziałów

Tierce
10-02-2013, 21:52
Witam. Przeszukałem to forum i google niestety doszedłem do opisu dlaczego warto mieć doświadczone oddziały (chodzi o statystyki) itd.
Szukam informacji czy jest gdzieś mod lub czy mozna jakoś zmienić po w bitwe w kampani w statystykach jednostek pojawily się ich nazwy a nie rodzaj.
Mam np. 10 oddziałów piechoty i awansowały mi 4. Tak samo jak widzę ile jaki oddział zabił npla. A dla mnie jak sobie gram i oddziały zwą się I/1 Regiment Strzelców, Albo II/2 Pułk Huzarów Królewskich i takie tam.
Czy coś takiego istnieje czy nie ma szans ?
Jeśli temat istnieje a przeoczyłem przepraszam, ale szukałem dosyć uważnie.
Pozdr.

Reznow45
11-02-2013, 14:30
Po 1:

dlaczego warto mieć doświadczone oddziały (chodzi o statystyki) itd.
Bo doświadczenie zwiększa statystyki,morale, itp,a to raczej jest przydatne
Po 2: nie wyświetlają się tobie nazwy jednostek?

Tierce
13-02-2013, 07:41
Wiem co daje doświadczenie :P I wiem dlaczego warto je mieć. Mi chodziło o cos innego.
Tylko jak szukałem w google to wyświetlało mi się dlaczego warto mieć doświadczenie a to nie to co mnie interesuje.
Nazwy jednostek są w czasie bitwy, owszem. Najeżdzam na ikone i wyświetla się ich nazwa. Tylko mi chodzi po bitwie, kiedy pojawia się statysyka.(co może faktycznie niezbyt zrozumiale opisałem w 1 poście :D)
Jest coś takiego :
Piechota Liniowa (liczba zabitych, liczba strat itd) i ikona awansu. Np. z dwóch szewronów na trzy
Tylko jeśli mam 10 oddziałów tego samemo typu to jestem głupie....