Zobacz pełną wersję : gra wywala do pulpitu
Mam zainstalowaną gre działała i wchodze dzisiaj pograć i patrze daje wczytaj save patrze wyalilo do pulpitu program przestał działać nie wiem o co kaman przeinstalowałem i dalej to samo mam nadzięje że udizelicie odpowiedzie i mi pomożecie a Napoleonie mam to samo ale nie wiem czamu chyba przeinstaluje jeszcze system bo mi ostatnio szwankuje ale według mnie to nie wina systemu jak myśłicie nawet jak bitwe właczę to dzieje się tak samo cokolwiek żeby się wczytało
Wyskakuje jakaś informacja o błędzie? Jeśli tak, to jaka? Jeśli nie, spróbuj wgrać jakiś inny save lub zmniejsz ustawienia grafiki. Może też być wina sypiącego się systemu.
nie wyskakuje pisze tylko gra przestała poprawnie działa jeszcze zainstaluje na innym dysku zobaczymy jak nie bedzie działać to jutro przeinstaluje system :P
Jeżeli to nie pomoże, to sprawdź poprawność plików gry poprzez steam.
a jak to się robie bo nie mogę tego znaleść :P ??
Steam, biblioteka, prawy przycisk myszy na nazwie gry, właściwości, lokalne pliki, weryfikacja integralności.
Dzięki za pomoc przeinstalowałęm jeszcze raz na inny dysk i już działa :))