Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Save w trakcie bitwy

Sir Kamillo
01-06-2013, 09:15
Hej,
Już któryś raz w trakcie gry mam strasznie wkurzający problem - bronię przez 2h mojego obleganego zamku po czym po bitwie wyskakuje mi okienko z błędem i info że program nie odpowiada....Czy istnieje jakiś patch pozwalający zapisać grę w trakcie bitwy?

Gram w MTW 2 Kindgoms - dodatek Stainless Steel 6.4

Dzięki

Lwie Serce
01-06-2013, 10:32
Nie ma czegoś takiego i dzięki Bogu bo by takie cziterstwo było że klękajcie narody ;) A Tobie się to zdarza tylko przy tej bitwie czy przy innych?

Sir Kamillo
01-06-2013, 10:50
niestety w kilku oblężeniach, ale zwykle w momentach kiedy trwa to dłużej niż 40minut - godzina, po tym czasie gra zwalnia, zaczyna przycinać, a po bitwie - wywala :(

Shay Ruan
01-06-2013, 11:35
Znam ten ból, ostatnio coraz częściej mi się to zdarza w shogunie 2(shogun2 przestał działać itp.). Przydałby się jakiś autozapis czy coś takiego po powiedzmy 10, 15 minutach bitwy, bo mnie coś trafia jak musze drugi raz rozgrywać tą samą bitwe z obawą, że coś przestanie działać.

Piter
01-06-2013, 12:12
Może przerzuć się na innego moda, Bellum jest b. stabilny: viewforum.php?f=367 (http://forum.totalwar.org.pl/viewforum.php?f=367)
Edit: A w dodatku możesz w niego zagrać na moim AI ;) :D (sztucznej inteligencji)