PDA

Zobacz pełną wersję : Ostatni poziom rozbudowy Minas Tirith

TemplariuszII
16-06-2013, 14:42
Siema. Gram sobie kampanię Gondorem i specjalnie rozwinąłem Minas Tirith do maksymalnego poziomu rozbudowy, ale mam pewien problem. Mianowicie do osiągnięcia maksymalnego ulepszenia zbroi (mithrilowej) potrzebny jest budynek "army barracks". Niestety ten budynek jest dostępny tylko dla Cytadeli (hmm?) a Minas Tirith jest miastem, przez co nawet nie mogę im ulepszyć zbroi na brązowe (ani srebrne) pancerze (mogę tylko wybudować budynek "armoured")... Czyli w takim razie jakoś zmienić Minas Tirith z miasta na zamek, czy da się jakoś to army barracks wybudować?
A jeszcze lepiej by było, jakby ktoś powiedział mi co zmienić w plikach gry, aby wygląd zbroi (mithrillowej) pozostał bez zmian, czyli tak samo wyglądała na każdym poziomie ulepszeń. Bo nie ukrywam, że chodzi mi tylko i wyłącznie o efekt wizualny, nie o statystyki.
MOS 1.41 + EMM.

Araven
16-06-2013, 15:28
Da się, zbuduj najwyższy poziom koszar, w export_descr_buildings masz mieć to co pogrubione obok plate_armourer city
plate_armourer city requires factions { sicily, moors, saxons, turks, byzantium, mongols, } and building_present_min_level barracks militia_drill_square
{
convert_to 4
capability
{
armour 5

TemplariuszII
16-06-2013, 17:02
Mam identycznie tak jak napisałeś, ale dalej najwyższy poziom koszar to barracks, a kowala - armourer...

Araven
16-06-2013, 19:42
Człowieku, poczekaj na event o lepszych koszarach, wtedy da się budować i wyższe koszary i lepszych płatnerzy. W Tatw 3.2 jest też taki event nie grałeś? Jakoś po 40-50 turze powinien być.

TemplariuszII
16-06-2013, 20:18
Uff dzięki bardzo Araven, bałem się, że to jakiś błąd :D A w TATW grałem, ale już dość dawno temu i pozapominałem :P