Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z modami do medieval 2 total war

Klaus
01-08-2013, 14:46
Witam wszystkich forumowiczów, moje pytanie dotyczy moda Kingdoms Grand Campaign v3.0, do konkretów. Gdy odpalam mapę kampanii pojawiają się ogromne kwadraty zamiast podstawowych danych o osadzie, na mapie bitewnej zamiast jednostek białe pole. Wujek google powiedział mi aby usunąć folder (nie pamiętam teraz już nazwy), nie podziałało. Powoli zaczynam się denerwować gdyż strasznie lubię grać w M2TW jednak znudziłem się grą na podstawce (zbyt prosta), ale mody nie są posłuszne i nie działają. kiedyś grałem na Broken Crescent jednak gdy wczoraj chciałem go ponownie zainstalowac na chwile pojawiał się czarny ekran i znikał (gra się nie odpaliła), stainless steel wyłączał się po wejściu do menu. Posiadam dodatek kingdoms, mam win 7. Prosił bym o pomoc z tą przypadłością. Pozdrawiam Klaus.
Tak przy okazji jak by ktoś miał aktualny link do moda Regions & Provinces byłbym wdzięczny!

Araven
01-08-2013, 14:59
viewtopic.php?f=372&t=193 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=372&t=193) mod jest w wersji 4.3 i ma osobny temat tam pisz. W przypadku Win7 należy wyłączyć UAC i nie instalować gier na dysku, ani na partycji systemowej.

Klaus
01-08-2013, 16:06
Dzięki za szybką odpowiedź...