Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : drobny problem z TATW i jego submodem

BaneD
15-08-2013, 00:45
Przegladalem rozne posty by jaksos naprawic problem bez wiekszego rozglosu ale wszystko co znalazlem jak do tej pory nie pomagalo a chcialbym w pelni cieszyc sie tym mod em: )
Gdy mialem normalnie tylko TA w kampani wgl walki mi sie nie wczytywaly,prawie przy koncu wywalalo mnnie do pulpitu z informacja o bledzie.znalazlem cos ze niby trza zmienic czas na arizona systemowy - pomoglo :D ale nastepnie gdy chcialem oblegac jakies miasto(na szczescie z poczatku gry to zobaczylem) to wtedy walki podczas oblezenia mi ise nie ladowaly i tak zostalo

szukalem w google ale glownie do tego forum mnie odwolywalo wiec szukalem tu pomocy ale nic nie pomagalo. dzis (wlasciwie wczoraj) pobralem i zainstalowalem MOSa tam to ponownie walki zadne mi sie nie wczytuja,raz prubowalem tylko na custom to wywalilo mnie z bledem wiecej nie prubowalem teraz mam chwile to chce sie poradzic kogos kto wie co zrobic

czy moglby ktos powiedziec co zrobic by w wszystkich walkach moglbym brac udzial ?:) glownie to chcialbym wiedziec co zrobic by w TATW zwyklym zpachowanym bylo ok.
ale jesli ktos ma pewne informacje by MOS dzialal to w ostatecznosci prosze o porady odnossnie jego. <bardziej bym wolal w sensie nie grac w submoda tylko normalny TATW>

a no dodam ze mam XP ,nie pobieralem tu z dzialu download bo linki chyba cos wygasle tylko na necie gdzies znalazlem torenta. oraz gdy w customie przegladam mapy to mam z jedna problem jak klikne na edoras albo cos takiego to wywala mnie rownierz na pulpit

Araven
15-08-2013, 11:52
Po pierwsze nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Chyba o bitwy w custom battle. Po drugie po co nowy temat ???????????????? Zarówno TATW 3.2 czyste ma swój temat ogólny jak i MOS ma swój temat ogólny. Ten temat zamykam. Spytaj w jednym z tematów ogólnych i zadaj precyzyjne pytanie.