PDA

Zobacz pełną wersję : Mecz K - Denirosek vs Davor

Amrod
15-08-2013, 20:24
Powodzenia!

Denirosek
16-08-2013, 11:42
Dziękuję :D Znając życie, może się przydać ;)

Davor, kiedy by Ci pasowało?

Davor
19-08-2013, 21:57
Kurczę wiesz co trochę przysnąłem cały czas pracuję więc tylko późny wieczór wchodzi w rachubę

Amrod
20-08-2013, 20:31
Dostajecie 1 dzień przedłużki. Oby udało się rozegrać pojedynek.

Davor
21-08-2013, 00:07
Chyba nie dam rady mam dużo pracy i jedyny wolny dzień to najbliższy piątek więc grubo po terminie. Przepraszam :/

Denirosek
21-08-2013, 21:58
Nie masz za bardzo za co przepraszać, chyba, że samego siebie ;) Rozumiem, praca jest przecież najważniejsza. Nie każdy przecież jest uczniakiem, który ma czasu jak marasu :D Mam nadzieję, że kiedyś rozegramy między sobą bitwę, choćby tak dla zabawy :)

Pozdrawiam

Amrod
22-08-2013, 19:13
Mecz nie został rozegrany. Nie został też ustalony żaden. Mecz jest nierozstrzygnięty i żaden z graczy nie awansuje.

LEGION
22-08-2013, 21:56
Denirosek chyba liczył na inną kolej rzeczy. ;)

Denirosek
22-08-2013, 23:07
No, szczerze mówiąc liczyłem. Pomijając już fakt, że przeciwnik sam się wycofał, a ja nie miałem zbytnio możliwości uczestniczyć w turnieju (nie twierdzę, że Davor miał, ale i tak :l), liczba uczestników pozostaje nieparzysta. Poza tym, trochę to nieuczciwe, karać obu uczestników, za niedyspozycję jednego z nich. Jeśli to, że ucieszyłem się z przejścia do następnego etapu sprawia, że nie zasługuję na przejście walkowerem. Cóż... Pozostaje mi się tylko podporządkować ._.

Maharbal
22-08-2013, 23:19
No właśnie. Davor napisał przecież wyraźnie, że nie da rady rozegrać tego meczu w terminie, więc dlaczego jest obustronny walkower? W innych pojedynkach takie sytuacje występowały tylko wtedy, kiedy obaj gracze rzeczywiście nie wykazali żadnej aktywności, czemu tu jest inaczej? Jakiś paragraf się znowu nie zgadza?

LEGION
23-08-2013, 00:09
Amrod poszedł już dawno spać, chyba nic nie wskóracie. Dzisiaj też bym odradzał bo zaczyna się weekend i nie wiadomo jaki będzie miał humor. ;)

Jarl
23-08-2013, 06:42
Decyzję podjęliśmy na podstawie tego, że o ile w innych tematach aktywność oponenta była żadna, to Denirosek nie ustosunkował się do pierwszego postu Davora, na drugi zaś odpisał godzinę przed upływem terminu. Stąd też werdykt o podwójnym walkowerze z powodu bierności obu graczy.

Jeżeli Denirosek faktycznie wykazuje chęć do dalszej gry (na forum trzeba być aktywnym i informować, kiedy ma się czas na granie - dyspozycyjność jest również czynnikiem branym pod uwagę), to rozpatrzymy ponownie tę sprawę. Decyzja zostanie podjęta jeszcze dziś.

A graczy niezwiązanych z danym meczem, proszę o przesyłanie takich wątpliwości do sędziów na PW.

Denirosek
23-08-2013, 14:11
Dotychczas byłem aktywny jedynie na stronie "Fejsbókowej", zaś tu wchodziłem jako niezalogowany użytkownik. Liczyłem na podanie konkretnego terminu przez rywala. Mogłem chociaż napisać, że o pierwszej w nocy nie dam rady grać. Cóż. Za głupotę się płaci. Widzę, że wina nie jest jednostronna, więc, mimo że zależy mi na graniu dalej, nie będę się o to kłócił. Podporządkuję się, jakakolwiek by decyzja sędziów nie była.

Jarl
23-08-2013, 16:25
Przechodzisz dalej, w drugiej rundzie rozgrywasz mecz z użytkownikiem SzapurXXV. Przypominam, że podczas rozpatrywania wszelkich sporów, nieobecności itp. O sprawie decydują wyłącznie posty na forum (i, tak jak wcześniej wspomniałem, informacje o dyspozycyjności również się liczą).

Denirosek
23-08-2013, 19:03
Dziękuję bardzo za dopuszczenie mnie do dalszej części turnieju. Jeśli o mnie chodzi, podobna sytuacja już się nie powtórzy :)

Davor
25-08-2013, 11:54
Jeszcze raz sory że nie udało nam się rozegrać tego pojedynku, no ale niestety siła wyższa.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych podbojach :)

Denirosek
26-08-2013, 15:55
Rozumiem i dziękuję :)