Zobacz pełną wersję : Mecz K - Denirosek vs Davor
Denirosek
16-08-2013, 11:42
Dziękuję :D Znając życie, może się przydać ;)
Davor, kiedy by Ci pasowało?
Kurczę wiesz co trochę przysnąłem cały czas pracuję więc tylko późny wieczór wchodzi w rachubę
Dostajecie 1 dzień przedłużki. Oby udało się rozegrać pojedynek.
Chyba nie dam rady mam dużo pracy i jedyny wolny dzień to najbliższy piątek więc grubo po terminie. Przepraszam :/
Denirosek
21-08-2013, 21:58
Nie masz za bardzo za co przepraszać, chyba, że samego siebie ;) Rozumiem, praca jest przecież najważniejsza. Nie każdy przecież jest uczniakiem, który ma czasu jak marasu :D Mam nadzieję, że kiedyś rozegramy między sobą bitwę, choćby tak dla zabawy :)
Pozdrawiam
Mecz nie został rozegrany. Nie został też ustalony żaden. Mecz jest nierozstrzygnięty i żaden z graczy nie awansuje.
Denirosek chyba liczył na inną kolej rzeczy. ;)
Denirosek
22-08-2013, 23:07
No, szczerze mówiąc liczyłem. Pomijając już fakt, że przeciwnik sam się wycofał, a ja nie miałem zbytnio możliwości uczestniczyć w turnieju (nie twierdzę, że Davor miał, ale i tak :l), liczba uczestników pozostaje nieparzysta. Poza tym, trochę to nieuczciwe, karać obu uczestników, za niedyspozycję jednego z nich. Jeśli to, że ucieszyłem się z przejścia do następnego etapu sprawia, że nie zasługuję na przejście walkowerem. Cóż... Pozostaje mi się tylko podporządkować ._.
Maharbal
22-08-2013, 23:19
No właśnie. Davor napisał przecież wyraźnie, że nie da rady rozegrać tego meczu w terminie, więc dlaczego jest obustronny walkower? W innych pojedynkach takie sytuacje występowały tylko wtedy, kiedy obaj gracze rzeczywiście nie wykazali żadnej aktywności, czemu tu jest inaczej? Jakiś paragraf się znowu nie zgadza?
Amrod poszedł już dawno spać, chyba nic nie wskóracie. Dzisiaj też bym odradzał bo zaczyna się weekend i nie wiadomo jaki będzie miał humor. ;)
Decyzję podjęliśmy na podstawie tego, że o ile w innych tematach aktywność oponenta była żadna, to Denirosek nie ustosunkował się do pierwszego postu Davora, na drugi zaś odpisał godzinę przed upływem terminu. Stąd też werdykt o podwójnym walkowerze z powodu bierności obu graczy.
Jeżeli Denirosek faktycznie wykazuje chęć do dalszej gry (na forum trzeba być aktywnym i informować, kiedy ma się czas na granie - dyspozycyjność jest również czynnikiem branym pod uwagę), to rozpatrzymy ponownie tę sprawę. Decyzja zostanie podjęta jeszcze dziś.
A graczy niezwiązanych z danym meczem, proszę o przesyłanie takich wątpliwości do sędziów na PW.
Denirosek
23-08-2013, 14:11
Dotychczas byłem aktywny jedynie na stronie "Fejsbókowej", zaś tu wchodziłem jako niezalogowany użytkownik. Liczyłem na podanie konkretnego terminu przez rywala. Mogłem chociaż napisać, że o pierwszej w nocy nie dam rady grać. Cóż. Za głupotę się płaci. Widzę, że wina nie jest jednostronna, więc, mimo że zależy mi na graniu dalej, nie będę się o to kłócił. Podporządkuję się, jakakolwiek by decyzja sędziów nie była.
Przechodzisz dalej, w drugiej rundzie rozgrywasz mecz z użytkownikiem SzapurXXV. Przypominam, że podczas rozpatrywania wszelkich sporów, nieobecności itp. O sprawie decydują wyłącznie posty na forum (i, tak jak wcześniej wspomniałem, informacje o dyspozycyjności również się liczą).
Denirosek
23-08-2013, 19:03
Dziękuję bardzo za dopuszczenie mnie do dalszej części turnieju. Jeśli o mnie chodzi, podobna sytuacja już się nie powtórzy :)
Jeszcze raz sory że nie udało nam się rozegrać tego pojedynku, no ale niestety siła wyższa.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych podbojach :)
Denirosek
26-08-2013, 15:55
Rozumiem i dziękuję :)