Zobacz pełną wersję : [Zakończony]Mecz N - Mnil 2:0 Wielki Mistrzu [wo]
Wielki Mistrz Malborka
16-08-2013, 09:34
Widzę, że się nagrałem :D Niestety w weekend nie za bardzo mogę zagrać dlatego proponuję poniedziałek lub wtorek wieczór
mi niestety wieczory odpadaja bo pracuje.
zaproponuj inny termin godzinny.
masz moje id steam i gg, napisz gdzies.
Wielki Mistrz Malborka
19-08-2013, 18:05
Wcześniej niż 18 nie mogę.
ok, jutro na ktora Ci pasuje?
czekalem caly dzien, dochodzi 20, a 18 miales byc, zero odzewu.
wzialem wolny dzien w pracy, a tu taka olewka.
Spróbujcie dograć to jutro. Jeżeli nie, sędziowie wezmą pod uwagę to co zostało napisane w temacie do tej pory.
niby spoko, ale pracuje na 2 zmiany dzienne i moze byc ciezko jutro sie wyrobic, a wolnego nie dostane juz na pewno.
Rozumiem. Dlatego będziemy brali pod uwagę dotychczasowe posty i starania graczy. Przedłużka jest tylko na rozegranie meczu, nie na dyskusje, i w zasadzie będzie się liczył tylko wynik, jeżeli do niego dojdzie. Jeżeli wiesz po której będziesz, napisz przeciwnikowi w tym temacie.
chcialbym wiedziec, powinienem byc po 15, do 18 max i po 22/23.
jestem, o dziwo zero kontaktu.
Mnil awansuje walkowerem.
Wielki Mistrz Malborka
22-08-2013, 15:02
Przepraszam za mojego sąsiada geniusza, który robiąc remont rozwalił prąd w całym moim bloku i dopiero teraz go odzyskałem. O rozegranie meczu bić się nie będę, szkoda tylko, bo miałem ochotę to wszystko wygrać ;) Pogadam z sąsiadem, żeby mi załatwił te nagrody.