Zobacz pełną wersję : [Zakończony] Mecz X Spokojna Woda 2:0 {SB}Markus
Witaj
od soboty do niedzieli jestem dostępny od 20 do oporu od poniedziałku po 23.
Napisz jaki termin tobie odpowiada lub podaj swoją propozycję.
Maharbal
16-08-2013, 21:33
Pozdrawiam Ciebie i Twój wspaniały klan 8-)
Będę szczery: jedyny termin jaki mi pasuje to wtorek, czyli ostatni dzień rundy. Przeżywam w tej chwili problemy techniczne, które mogą zaważyć bardzo mocno na wyniku rywalizacji, a nie chciałbym przegrać tylko dlatego, że w trakcie pojedynku nawali mi sprzęt (o szczegóły pytaj Ziba). Od poniedziałku wieczorem będę już mógł normalnie grać, ale nie wiem, czy będę w stanie zrobić to tak z marszu, po podróży i dlatego zaproponowałem wstępnie wtorek. Jak się na wtorek o 23 zapatrujesz?
Ok jesteśmy wstępnie umówieni .Pracuje drugą zmianę na kompie powinienem być od 23 w razie czego poczekaj parę minut . ;)
Znając twoją renomę na wyniku mógłby jedynie zaważyć paraliż reki tej w której dzierżysz myszkę ,ale będę stawał dzielnie i do końca :D
Maharbal
19-08-2013, 16:42
ale będę stawał dzielnie i do końca :D
http://www.youtube.com/watch?v=dmN1iynbnRk :D
Ponieważ wróciłem do domu wcześniej, niż się spodziewałem możemy zagrać również dzisiaj w okolicach 23:00.
Dopiero wróciłem z pracy ,jakbyś był tą bede jakiś czas na gs.
Maharbal
20-08-2013, 13:40
Pardon za wczoraj, internet tym razem odmówił współpracy. Dzisiaj na 23:00 będę na 100%. Jeżeli się nie pojawię będzie to oznaczało bunt internetu bądź porwanie mnie przez kosmitów :mrgreen:
Dostajecie 1 dzień przedłużki. Niech moc będzie z Wami.
Maharbal
20-08-2013, 20:33
Bez obaw. Zagramy to dzisiaj.
Edit: jako się rzekło. 2:0 dla mnie. Dziękuję Markusowi za batalie.
Oba zwycięstwa dla przeciwnika, dzięki za grę i powodzenia w dalszym etapie turnieju .
Gratulacje. Spokojna Woda awansuje. Powodzenia następnym razem Markus.