Zobacz pełną wersję : [Zakończony] Mecz Y - Andreus Augustus 1:0 PLG
Andreus Augustus
16-08-2013, 12:41
jestem dostępny codziennie 20+
Andreus chyba nie miał na myśli tego, że codziennie po 20 jest na gs. Umówcie się na konkretny termin na jutro (chyba, że zdążycie się złapać jeszcze dziś).
Jarl my sie skontaktowaliśmy na skype i umówiliśmy się na dzisiaj o 20 :)
Jarl my sie skontaktowaliśmy na skype i umówiliśmy się na dzisiaj o 20 :)
Ok. Dobrze jest potwierdzać takie rzeczy tutaj, bo tylko posty na forum są w razie sporu wiążące.
moge screena walnąć w razie co, ponieważ cała rozmowa z datą i godzinami jest na skype :)
Tak jak wspomniałem, wiążące są jedynie posty na forum. Screeny ze Skype, gg i innych komunikatorów nie będą brane pod uwagę.
Andreus Augustus
19-08-2013, 20:07
nie rozumiem o co cała ta dyskusja PLG o 20:22 napisałem Ci na skypie, że się spóźnię jakoś nie widze żebyś coś odpisał
dziwne, ta wiadomość do mnie nie dotarła, może wysłałeś do kogoś innego. Przykro mi , że tak to wyszło :)
Andreus Augustus
19-08-2013, 20:09
spóźnienie każdemu zdarzyć się może, a ty zamiast troche poczekać zaczynasz gorzkie żale, zasmuciłeś mnie (sry za posta pod postem)
Andreus Augustus
19-08-2013, 20:11
dobra nieważne było minęło pokój stoi hasło: rzym. Zapraszam! i przepraszam za spóźnienie.
gra zawiesil a sie , mi pissze ze przeciwnik ma problem, a mu to samo o mnie, co mamy zrobic ?
Hostujcie od nowa i grajcie tymi samymi armiami (jednostki też muszą być takie same).
Andreus Augustus
20-08-2013, 19:11
po moim zwycięstwie w pierwszej bitwie w dwóch następnych mieliśmy problemy z połączeniem przy stanie strat 21% do 4% i 19% do 17% na korzyść PLG. PLG oddaje mecz walkowerem z uwagi na kłopoty z dograniem tych bitew do końca.
Andreus Augustus
20-08-2013, 20:32
PLG jak możesz to potwierdź to co napisałem, chyba, że jest inaczej.
Prosiłbym o potwierdzenie drugiego gracza. Mimo wszystko, dostajecie 1 dzień przedłużki, żeby dokończyć pojedynek (powinniście grać tymi samymi armiami co w drugim meczu, jeżeli jest to możliwe). Jeżeli nie dogracie, to sędziowie zadecydują biorąc pod uwagę dotychczasowe posty lub przyszłe, jeżeli będą miały znaczenie.
Andreus Augustus
21-08-2013, 19:50
pisałem dzisiaj z PLG na skypie ponownie nie wykazał chęci grania i zadeklarował, że potwierdzi to w tym temacie, ale jakoś mu się z tym nie śpieszy