Zobacz pełną wersję : [ZAKOŃCZONY] Mecz AW - Pirx SB 2 vs Fenomeno 1
Powodzenia.
W rundzie III rozgrywek udokumentowanie gry logami/screenami/powtórkami jest obowiązkowe.
Witaj Fenomeno. Gratuluję przejścia do III rundy, na dodatek po dwóch zwycięskich bojach (a nie z wo, jak to często niestety bywa).
Z doświadczenia wiem, że przeciąganie terminów powoduje później problemy. Dlatego chciałbym możliwie szybko rozegrać nasz mecz. Na tygodniu dostępny mogę być tak od godziny 21. W sobotę praktycznie cały dzień jestem w rozjazdach, w niedzielę w ciągu dnia mogę być dostępny.
fenomeno
29-08-2013, 13:09
W takim razie wstępnie możemy się umówić na jutro(piątek) po 21, a jak nie damy rady to może w niedziele
W porządku. Wstępnie potwierdzam. Jutro po 21.
fenomeno
30-08-2013, 19:37
Sorki Prix dzisiaj nie moge tego rozegrać, ale jutro po 16 jestem dostępny, no i całą niedziele kiedy tylko ci pasuje.
W takim razie odezwę się w niedzielę rano jeżeli chodzi o możliwe dla mnie godziny.
Witaj Fenomeno.
Mogę zagrać teraz, potem myślę, że tak koło 12-tej.
A potem koło 14:15.
Daj znać tutaj, która godzina Ci odpowiada.
fenomeno
01-09-2013, 11:22
To o 14 będe na forum i w grze pewnie
To o 14 będe na forum i w grze pewnie
W porządku. Będę odrobinę po 14-tej.
2:1 dla mnie, Fenomeno napędził mi stracha, nie powiem. Prześlę screeny z moich zwycięstw na pw.
Dzięki za gry. Szczególnie w tej drugiej mnie załatwiłeś.
fenomeno
01-09-2013, 14:07
Prix 2:1 Fenomeno
Dzięki za gre, powodzenia w finałach licze że będziesz przynajmniej w pierwszej trójce, ale musze przyznac ze nie lubie takiej gry jaka pokazałes.
Edit: No Kartagina najlepiej opanowałem ,ale jak mówiłes w jeden dzień nie da się wszystkiego nauczyc :)
Maharbal
01-09-2013, 15:48
Mamy piątego ćwierćfinalistę...gratulacje, Pirx :P
Bluegrass
02-09-2013, 22:09
Pirx mam sprawe potrzebuje hosta na jutro bo nie mozemy zagrac z belizariuszem jak bys mogl to jestesmy od 15 do 18 bo on pozniej pracuje prosze cie bardzo. :cry: