Zobacz pełną wersję : [ZAKOŃCZONY] Mecz AT - Denirosek 0 vs dionyzos CoH 2
Powodzenia.
W rundzie III rozgrywek udokumentowanie gry logami/screenami/powtórkami jest obowiązkowe.
Witam,
mogę zagrać jutro do 18.
Denirosek
30-08-2013, 07:36
Postaram się być :)
Cześć, to ja jestem wolny mogę grać. Będę sobie co jakiś czas odświeżał tę stronkę, o której będziesz w gs lobby (fiendly). Czekam. :)
Denirosek
30-08-2013, 11:42
Jesteśmy umówieni na szóstą, ale mogę grać również o drugiej/trzeciej. Pasuje Ci ta godzina?
Denirosek
30-08-2013, 13:27
A idź, cziterze jeden :D Cholerne rydwany. Nie no, gratuluję, rozniosłeś mnie :D
Gratulacje dla kolejnego ćwierćfinalisty. Bardzo się cieszę dion i mam nadzieję, że sprostam teraz zadaniu i uda nam się wreszcie spotkać. ;)
Hej Pirx,
dzięki słuchaj wiem, że ostatnio chciałeś mnie złapać, żeby trochę pograć, ale ja mam bardzo mało czasu ostatnio. Myślę, że będę w niedziele wieczorem to może rozegramy kilka bitew.
ps mam nadzieję spotkać się w Wawie:)
ps 2 przyjadę chyba już w piątek wieczorem, ponieważ z Wrocławia długa droga
Maharbal
30-08-2013, 15:31
Gratulacje dla drugiego ćwierćfinalisty ;)
dzięki spokojnawoda:) Ciebie jeszcze dłuźej znam niż Pirxa, dlatego życzę ci również powodzenia w twoim następnym meczu, żebyśmy się wszyscy spotkali w doborowym gronie w Wawie.