Zobacz pełną wersję : Zawiechy Crashe Itp.
Witam.Jestem nieszczęśliwym posiadaczem Rome 2.Póki co nie zdążyłem w ciągu dwóch dni przejść samouczka.Gra zawiesza się w losowych momentach na mapie świata.Po wciśnięciu Esc "słychać dźwięk" odgłosy kliknięcia myszką itd. ale ekran stoi w miejscu i trzeba wyłączyć.Drugi przykładowy błąd:zaraz po zwerbowaniu szpiega w samouczku error:"medieval...przestał działać".Sprawdzałem spójność plików i wszystko jest ok.Czy ktoś jest w stanie pomóc?
Parametry lapka:
Intel Core i5-480M 2.66 GHz
Amd Radeon HD 6550M
8GB DDR3
( ͡º ͜ʖ ͡º)
17-12-2013, 18:31
wyskoczył ci error:"medieval...przestał działać" gdy grałeś w rome 2??
Również mam sporo błędów w samouczku, lecz zwyczajnie darowałem sobie tę cześć rozgrywki. Na normalnej mapie kampanii masz to samo?
[quote="Aztec"]Również mam sporo błędów w samouczku, lecz zwyczajnie darowałem sobie tę cześć rozgrywki. Na normalnej mapie kampanii masz to samo?[/quo
W kampanii jeszcze nie próbowałem.Póki co zmniejszyłem ustawienia grafiki i na razie jakby mniej tych błędów.
Niestety nie mogę poradzić sobie z problemem losowego zawieszania się ekranu.Ekran nagle się zawiesza i jedyne co pomaga to alt+F4,podczas zawiechy słychać wszystkie dźwięki tak jakby gra działała normalnie.Nie pomaga nawet zmiana tekstur na niskie.Mimo,że gra nawet na wysokich chodzi dosyć płynnie to niestety jest problem z tym zawieszaniem.
Mam podobny problem, tylko że u mnie zawiesza się tylko podczas bitwy, czasem jest tak że muszę dać automatycznie rozstrzygnij bitwę aby iść dalej.
Też zmniejszałem jakość tekstur i nic to nie daje.
Ktoś poradził sobie z takim problemem?
sprzęt:
procesor AMD athlon II x3 2,9 Ghz
ram 8GB
grafika radeon hd 5570 1gb ddr3
Nikt nie ma takiego problemu?
podbijam, może ktoś ma taki sam problem bo już mnie szlag trafia