Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zawiechy Crashe Itp.

Bruce04
17-12-2013, 13:34
Witam.Jestem nieszczęśliwym posiadaczem Rome 2.Póki co nie zdążyłem w ciągu dwóch dni przejść samouczka.Gra zawiesza się w losowych momentach na mapie świata.Po wciśnięciu Esc "słychać dźwięk" odgłosy kliknięcia myszką itd. ale ekran stoi w miejscu i trzeba wyłączyć.Drugi przykładowy błąd:zaraz po zwerbowaniu szpiega w samouczku error:"medieval...przestał działać".Sprawdzałem spójność plików i wszystko jest ok.Czy ktoś jest w stanie pomóc?
Parametry lapka:
Intel Core i5-480M 2.66 GHz
Amd Radeon HD 6550M
8GB DDR3

( ͡º ͜ʖ ͡º)
17-12-2013, 18:31
wyskoczył ci error:"medieval...przestał działać" gdy grałeś w rome 2??

Aztec
17-12-2013, 18:52
Również mam sporo błędów w samouczku, lecz zwyczajnie darowałem sobie tę cześć rozgrywki. Na normalnej mapie kampanii masz to samo?

Bruce04
17-12-2013, 22:05
[quote="Aztec"]Również mam sporo błędów w samouczku, lecz zwyczajnie darowałem sobie tę cześć rozgrywki. Na normalnej mapie kampanii masz to samo?[/quo

W kampanii jeszcze nie próbowałem.Póki co zmniejszyłem ustawienia grafiki i na razie jakby mniej tych błędów.

Bruce04
21-12-2013, 15:43
Niestety nie mogę poradzić sobie z problemem losowego zawieszania się ekranu.Ekran nagle się zawiesza i jedyne co pomaga to alt+F4,podczas zawiechy słychać wszystkie dźwięki tak jakby gra działała normalnie.Nie pomaga nawet zmiana tekstur na niskie.Mimo,że gra nawet na wysokich chodzi dosyć płynnie to niestety jest problem z tym zawieszaniem.

dudkowy
30-12-2013, 11:37
Mam podobny problem, tylko że u mnie zawiesza się tylko podczas bitwy, czasem jest tak że muszę dać automatycznie rozstrzygnij bitwę aby iść dalej.
Też zmniejszałem jakość tekstur i nic to nie daje.
Ktoś poradził sobie z takim problemem?

sprzęt:
procesor AMD athlon II x3 2,9 Ghz
ram 8GB
grafika radeon hd 5570 1gb ddr3

Nikt nie ma takiego problemu?

dudkowy
25-02-2014, 22:20
podbijam, może ktoś ma taki sam problem bo już mnie szlag trafia