Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odnośnie niekompletnych napisów.

mateq123
12-05-2014, 07:51
Witam. Mam M2:TW z dodatkiem Kingdoms, mój problem polega na tym że w podstawowej wersji nie mam części napisów np. w menu wyboru nacji w miejscu gdzie powinno pisać jakie regiony zając i ile tych regionów jest tylko : Region (nic poza tym), następnie gdy już rozpocznę grę i kliknę na jakieś miasto to w miejscu gdzie są "zakładki" Miasto, Armia itp również nie ma napisów, nie ma również opisu postaci w menu budowy tj. jej cech, ustawienia podatków. Może ktoś pomóc jak rozwiązać ten problem? Dodam tylko tyle że w dodatku Kingdoms nie mam takich problemow i wszystko jest w jak najlepszym porządku, a chciałem rozegrać kampanie w podstawowej wersji i ciężko grać bez niektórych istotnych informacji.

Kobrax
12-05-2014, 09:53
Gra oryginalna? Jak tak to takie coś nie powinno mieć miejsca. Grzebałeś w plikach gry?

mateq123
12-05-2014, 13:43
Gra niestety nieoryginalna, w plikach gry nie grzebałem, zainstalowałem podstawkę następnie patche wymagane do Kingdoms no i sam dodatek, później odpalalem sprawdzając każdą kampanie po kolei no i wszystko spoko oprócz podstawki.

chochlik20
12-05-2014, 14:19
Do sklepu kupić oryginalną! To po pierwsze.
A po drugie:
Regulamin należy przeczytać przed jego akceptacją!

mateq123
12-05-2014, 14:34
Po 1: Mam nieco inne wydatki niż gry. ~100 zł dla mnie to nie mało...
Po 2: To że mam piracką wersję to jestem gorszy i nie należy mi się odrobina pomocy ?
Po 3: Jeśli nie jesteś administratorem/moderatorem i nie wnosisz nic pożytecznego do tematu to zachowaj swoje uwagi dla siebie...

chochlik20
12-05-2014, 15:20
Po 1 - Starsze gry są dużo tańsze. Ich koszt obecnie to zapewne koło 20zł.
Po 2 - Regulamin:
IV. Zabrania się:
1. Propagowania piractwa w jakiejkolwiek jego formie. Obejmuje to umieszczanie na stronie linków do cracków czy numerów seryjnych do gier oraz zamieszczanie informacji o wszelkich sposobach na ominięcie zabezpieczeń płyt przed ich kopiowaniem lub linków do takich informacji. Dotyczy to także linków do stron, które mogą posłużyć do wejścia w posiadanie nielegalnych kopii oprogramowania. Za propagowanie piractwa będą również uważane wszelkie prośby o podanie w/w linków, numerów seryjnych czy informacji.

Po 3 - Jak wejdzie tu moderator/administrator - zamknie temat, dać Ci w najlepszych wypadku ostrzeżenie, w najgorszym bana.
Osoby pełniące wymienione przez Ciebie funkcje potraktują Cię tak samo jak ja - nie wniosą Ci nic do dyskusji, co najwyżej dostaniesz być może link gdzie można kupić oryginalną grę.

mateq123
12-05-2014, 18:05
Mogłem nie pisać że mam nieoryginalną grę, wtedy bym może otrzymał pomoc.. cóż najwidoczniej wszyscy użytkownicy tego forum są wzorowymi obywatelami i mają wyłącznie oryginalne oprogramowane bez wyjątku. To czy dostanę ostrzeżenie czy bana nie rusza mnie ponieważ zarejestrowałem się tutaj wylącznie w celu uzyskania potrzebnej mi pomocy.

Piter
12-05-2014, 18:27
Oryginał nie ma znaczenia, jeśli masz angielską wersję musisz ściągnąć konkretnie spolszczenie do wersji 1.3 lub 1.2, nie pamiętam dokładnie, a medka akurat chyba nie jest trudno dostać, a jako stara gra będzie bardzo tani.

Nezahualcoyotl
12-05-2014, 18:35
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=medieval+2+total+war&search_scope=

mateq123
12-05-2014, 19:59
Problem rozwiązany temat do zamknięcia.