PDA

Zobacz pełną wersję : Mam 4 prowincje i mogę wydać tylko 1 edykt...

Przemek115
14-05-2014, 07:45
Jak w temacie posiadam już 4 pełne prowincje i mogę wydawać tylko jeden edykt... gra jest zaktualizowana do 12 Patch.
Wyświetliła się ze dwa razy informacja , że mogę wydać kolejny edykt a tu dopa nie mogę.
Wiecie o co tu chodzi?.Okienko z poziomem wielkości imperium mam dosyć sporawe jak na początek gry no i we własnej frakcji mam 3 wodzów generałów z wojskiem.

Pampa
14-05-2014, 08:06
A straciłeś po drodze jakąś osadę z prowincji w której był wydany edykt? Bo z tego co mówisz to wyczerpałeś ich limit. ;)

Samick
14-05-2014, 08:08
Ilość edyktów zależy od postępów paska imperium.
Żeby wydać edykt należy kontrolować wszystkie regiony w danej prowincji bezpośrednio bądź pośrednio).
Ale o tym pisałem w poradniku. ;)

Przemek115
14-05-2014, 08:48
Za taką pomoc to ja nie podziękuje jaja sobie robicie możecie ją sobie wsadzić ;).Wyraźnie napisałem , że wyświetliła się informacja , że mogę wydać kolejny edykt a faktycznie mam wydany edykt tylko w jednej w pełni zdobytej prowincji Italia.

Pampa
14-05-2014, 08:57
Kolego, mówisz mętnie to i taka odpowiedź, ani screena ani nic. Ale jak już wsadzasz sobie gdzieś naszą pomoc to radź sobie sam.

Najlepszym przykładem mętności wypowiedzi jest to zdanie:

Za taką pomoc to ja nie podziękuje jaja sobie robicie możecie ją sobie wsadzić

Zrobiłbym z tego trzy zdania albo odpowiednie znaki interpunkcyjne wrzucił.
Samick

Henryk5pio
14-05-2014, 10:10
Koledze pewnie idzie o to, co i ja mam w rozgrywce Egiptem. Trzy prowincje całe moje, a mogę wydać tylko jeden edykt - to wkurza, bo na początku sądziłem, że co cała prowincja moja, to kolejny edykt jest... Niestety nie wiem co ile wpada nam kolejny edykt.

Harry-Potter-TW
14-05-2014, 11:25
A co za problem dać moda na liczbę edyktów i mieć edykty wszędzie?

Henryk5pio
14-05-2014, 11:26
Właśnie podbiłem całą Etiopię i mając pełne 4 prowincje + pół Nabatei wyskoczyło mi, ze Imperium się rozwija i mam teraz dwa edykty do wydania.
@Przemek115, sprawdź najpierw czy nie masz gdzieś dwóch edyktów już wydanych, wycofaj wszystkie, zobacz ile wg. gry możesz ich na bank wydać, a jeśli to nic nie da, to spr. spójność plików gry w Steam.

Przemek115
14-05-2014, 18:55
henryk5pio (http://forum.totalwar.org.pl/member.php?8673-henryk5pio)Harry- Potter-TW (http://forum.totalwar.org.pl/member.php?6819-Harry-Potter-TW) dzięki chłopaki za temat, bo już naprawdę nie wiem, co w tej grze gra prawidło a co nie.
Samicki dzięki , że usunąłeś mojego posta.

Samick
14-05-2014, 19:23
Samicki dzięki , że usnułeś mojego posta.

Proszę. Uwielbiam snuć innym posty.

PS. Dla Twoich informacji, Pampa to żołnierz zawodowy, więc nie jest mocny tylko w gębie. Jeśli będziesz szukał zaczepek to proponuję wysłać mu wyzwanie na pojedynek via PW. Problem w tym, że żołnierz nie może zniżać się do poziomu niektórych i przyjmować takich bufońskich wyzwań, więc nici z uzyskania od niego satysfakcji.

Na tym kończymy wykolejanie tematu. Kolejne wykolejenie będzie karane.