Zobacz pełną wersję : O co chodzi z tymi frakcjami
pawelk198604
24-05-2014, 15:49
Gram w Rome 2 od jakiegoś czasu, grę kupiłem w listopadzie ale nie miałem dużo czasu, pisze pracę magisterską,, właśnie oddałem rozdział promotorce mam nadzieje że nie każe mi go znowu poprawiać :D To też mam trochę czasu żeby sobie pograć, zastanawia mnie tylko, o co chodzi z tymi frakcjami. Właśnie udało mi się jednego generała zrobić Konsulem, choć wiem że on nie długo pożyje bo jest stary, ma 6 gwiazdek i odbył triumf.
Zastanawia mnie tylko o co chodzi z tymi frakcjami, w oryginalnym Rome: Total War, po pewnym czasie, wybuchała wojna domowa i celem było uczynienie swojego człowieka Rzymskim Cesarzem, co mi się udało :D
Zastanawiam się czy w Rome 2, też tak jest a te frakcje mają coś z tym wspólnego, że kiedyś moi generałowie wystawią mnie do wiatru i uciekną z całym inwentarzem do konkurencji:)
Gajusz Mariusz
24-05-2014, 16:14
Generałowie, jak i admirałowie zawsze będą Ci lojalni.
pawelk198604
24-05-2014, 17:10
To o co chodzi z tymi frakcjami, przyznaje że lubię podkupywać członków innych frakcji :D
Moja frakcja ma największą liczbę członków, ale większość to rozłamowcy z innych frakcji, gram Juliszami, bo zawsze lubiłem Julka Cezara :D
Ale moja frakcja przypomina PO :D
Gajusz Mariusz
24-05-2014, 17:45
Poczytaj poradnik Samicka.
pawelk198604
24-05-2014, 20:59
Mógłbyś dać linka?
( ͡º ͜ʖ ͡º)
24-05-2014, 21:48
Przestań spamować... Znalezienie poradnika samemu zajęło by ci mniej czasu niż zapytanie o niego i czekanie na odpowiedź...
No w końcu jakoś te 100 postów musiał nabić, jeszcze parę dni i będzie nowa ranga :mrgreen:
( ͡º ͜ʖ ͡º)
24-05-2014, 23:42
Pnie się w górę w hierarchii spamerów, ale konkurencje na tym forum ma sporą.
pawelk198604
25-05-2014, 09:27
No w końcu jakoś te 100 postów musiał nabić, jeszcze parę dni i będzie nowa ranga :mrgreen:
Ale mnie podsumowałeś nie ma co :)
Pnie się w górę w hierarchii spamerów, ale konkurencje na tym forum ma sporą.
Wypraszam sobie, nie jestem spamerem, po prostu chciałem porady.
Jeśli to wygląda na spam, to przepraszam, szukałem odpowiedniego działu w którym mógłbym umieścić moje pytanie, ale go nie znalazłem.
Ale to nie trzeba szukać działu gdzie można umieścić pytanie, tylko szukać odpowiedzi. Zwłaszcza, że na forum funkcjonuje bardzo dobry poradnik stworzony przez towarzysza Samicka :D
Ituriel32
25-05-2014, 10:24
Jak by ktoś pytał to jest to jeden z głównych siedmiu tematów, u mnie akurat jest on szósty: Poradnik do Rome 2 - do poprawek
pawelk198604
25-05-2014, 14:35
Ale to nie trzeba szukać działu gdzie można umieścić pytanie, tylko szukać odpowiedzi. Zwłaszcza, że na forum funkcjonuje bardzo dobry poradnik stworzony przez towarzysza Samicka :D
A mógłbyś dać linka byłbym bardzo wdzięczny :)