Temat dla wszystkich z i spoza kampanii gdzie można dyskutować o jej przebiegu i kibicować poszczególnym graczom.
Wersja do druku
Temat dla wszystkich z i spoza kampanii gdzie można dyskutować o jej przebiegu i kibicować poszczególnym graczom.
Hej ho, pytanie - czy jest sposób na spowolnienie poruszania się kamery po mapie kampanii?
Urzywaj strzalek :) jest troche wolniej niz myszyka
Trochę wolniej ale dalej za szybko na potrzeby nagrania :(
Wiem ale juz o tym gadalismy, opcje w preferencjach nic nie zmieniaja bo sprawdzalem, szukalem tez w necie i nic nie ma. Poprostu gra jest za stara a my mamy za dobre kompy.
Daaaaaaaaamn, po próbie odpalenia save'a od Ashgana wywala mi błąd i dropuje do pulpitu!!! HALP!
Sprawdzałem i mi odpala tego save. Spróbuj może jeszcze raz przekopiować pliki od Domena, a masz wersję steam czy pudełkową ?
Dzisiaj zaszła pokaźna zmiana. Otwieramy nowy, ujednolicony Regulamin, z poprawionymi nielogicznościami i niedopowiedzeniami. Zmian jest bardzo dużo, nie ruszane były tylko rozdziały Krucjat i Fortów. Zachęcam do uważnego wczytania się, porównania ze starym (dostępnym w spoilerze) i ewentualnych zapytań w odpowiednim temacie obwieszczającym.
mogę linka do regulaminu please