Witaj w oficjalnej ambasadzie Wielkiego Księcia Imbomira I Litewskiego! Raz już pisałem poematy , ale mi się skasowało więc przejdźmy do rzeczy. Jestem skłonny negocjować z każdym ,kto przedstawi mi ciekawą i przemyślana propozycję .Ok to by było na tyle . Widzę że jesteś zdyszany , ta część choć skromna ,bo jeszcze w remoncie należy na czas pobytu do ciebie . czuj się jak u siebie .
Wielki Mistrz Wielki Mistrz Malborka prosi byście panie łaskawie zaakceptowali zaproszenie do znajomych na steamie coby można było prowadzić prywatne rozmowy z łatwością
23-03-2015, 23:16
Ashgan
Dyplomata od Króla Polskiego Ashgana I przybywa do pięknych włości Wielkiego Księcia Imbomira I Litewskiego z prośbą o sojusz w tych jakże mrocznych czasach. Czy Wielki Książę przystanie na propozycję i wzmocni oba królestwa Sojuszem wojskowym ?
24-03-2015, 07:54
RadekGames
Przyjacielu mój miły jesteś ilościowy,a me słowo macie,że go dotrzymam Bracie!
24-03-2015, 16:01
Ashgan
Jako, że Pan mój wiąże wielkie nadzieje odnośnie sojuszu z Wielkim Księciem Litewskim, gwarantuje wszelaką pomoc w razie jakiejkolwiek agresji ze strony Waszych sąsiadów.
24-03-2015, 16:03
RadekGames
Ależ Panie mój miły naszych sąsiadów NASZYCH !Oczywiście mój Pan zapewnia wszelką pomoc . Wróg Korony jest wrogiem Litwy.
02-04-2015, 00:53
Wielki Mistrz Malborka
Żeby urozmaicić ten piękny dzień - 32 marca - w oczekiwaniu na dostarczenie haseł do MG, WOJNA! BUHAHAHAHAHHAHAHAHA!
02-04-2015, 08:54
RadekGames
Cóż za wspaniały dzień na świętowanie , gdyż jeszcze dziś będziemy pić najlepsze wino z kilku czaszek małych wieśniaków malborka dla uczczenia pamięci tysięcy poległych! https://www.youtube.com/watch?v=CqqUl06uXSM
02-04-2015, 15:15
Wojtascythe
https://www.youtube.com/watch?v=yQKWoZFe0E0&list=PLC218B0A1A9DE508B&index= 4
Jeździec odziany w czerń, nie noszący żadnych królewskich symboli znanych w Europie, przybywa do Wilna z dalekiego wschodu.
"Jestem Rycerzem Wszechkapusty. Nasza Organizacja przejęła władzę w Mongolii, po długiej wojnie domowej. Nasz Khan, który jest też Wielkim Rycerzem Wszechkapusty, postanowił wzmocnić prawosławną część tego kraju. Wysyłamy więc poselstwo Rycerzy do trzech graniczących z nami mocarstw by przełamać bariery dzielące nas od wieków i rozpocząć handel. Jesteście gotowi wysłać do nas swych kupców by przywieźli ze sobą tkaniny, srebro, broń, owoce i dobrobyt?