Drużny, chętne do pokazania swoich bitew proszone są o zgłaszanie się do mnie lub Arroya na Steam. Ewentualnie można od razu wysłać je z krótkim opisem na choragiewrycerska@gmail.com.
W tym temacie pojawiać się będą możliwe filmy z bitew.
Wersja do druku
Drużny, chętne do pokazania swoich bitew proszone są o zgłaszanie się do mnie lub Arroya na Steam. Ewentualnie można od razu wysłać je z krótkim opisem na choragiewrycerska@gmail.com.
W tym temacie pojawiać się będą możliwe filmy z bitew.
Do końca turnieju pozostał jeszcze tylko jeden mecz, a o powtórkach jak na razie ani widu, ani słychu. :P
Powtórki z większości meczy moich i Pączka przesłałem na maila tuż po ich rozegraniu, czekam aż jakieś się pojawią :)
O jakich powtórkach mowa? Skoro wygraliśmy tylko 1 bitwę. Hehe.
Tu jest taki problem że ja nikogo do niczego nie chcę zmuszać i nie będę tego robił ;)
Można zrobić maraton, dwóch casterów np. Tuff i Remix, jeden wieczór, trochę % i wszystkie powtórki jakie są od grupowej po finał xD
Bez przesady, ciekawe są bitwy bardzo bliskie, nie zdecydowane pogromy. Niemniej na przestrzeni turnieju z pewności kilka mogłoby się znaleźć.
mysle ze wiele jest ciekawych :) tak samo w wka wiele epickich bojow zostalo przykrytych kurzem
Powinienem coś mieć z meczu Pirx/Tuff vs ja/Remix. Podeślę jak coś, ale nie wcześniej niż za 2 dni ( aktualnie nie mam czasu).
Według mnie pogromy też powinny być pokazane.