Inne podejście...
Co sądzicie o homoseksualistach?
Ja osobiście nic do nich nie mam ale z rejestracją związków tego typu trzeba się wstrzymać.
Proszę o konstruktywne wypowiedzi.
Wersja do druku
Inne podejście...
Co sądzicie o homoseksualistach?
Ja osobiście nic do nich nie mam ale z rejestracją związków tego typu trzeba się wstrzymać.
Proszę o konstruktywne wypowiedzi.
Pozamykać! Przecież takie coś jest chore. :?
to byl najdłuższy temat na ś.p. starym forum :D
panie Witoldzie... litości... na ten temat można długo, a i tak nic z tego nie wynika.
ps. opcja 5 rzecz jasna. :twisted:
Glaca, skąd miałem to wiedzieć skoro na starym forum NIE BYŁEM!!!
Niech sobie pedaly beda i zyja na tym swiecie, byleby tylko nie afiszowali sie swoimi nadszerokimi dupami na ulicach w asyscie policji.
wystarczy zapytać starych wyjadaczy w gejowskim temacie :lol:Cytat:
Glaca, skąd miałem to wiedzieć skoro na starym forum NIE BYŁEM!!!
Glaca, jaja sobie robisz, zgadłem?
Jeśli chodzi o moje zdanie, to co prawda bym ich nie powystrzelał, ale nie zgadzam się na adopcję i inne przywileje przysługujące normalnym małżeństwom.
Właśnie zauważyłem. W ankiecie głosują ochoczo.Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Ale wróćmy do tzw "dyskusji na temat"
Jest różnica między rejestrowane a uznawane.
Pozamykać! Homoseksualiści ograniczają przyrost naturalny, powodują obrzydzenie u normalnych facetów i stanowią obrazę dla kobiet przez nieczułość na wdzięki płci pięknej. Poza tym duża część homoseksualistów jest zniewieściała dlatego dziwi mnie fakt, że ktoś w ogóle zaznaczył coś poza pierwszym polem wyboru. Przecież jesteśmy na forum Total War czyli co jak co ale zrzeszającym osoby o mało pacyfistycznym zainteresowaniu. Myślicie, że taki pedał pójdzie na wojnę? Nie. Prawdziwy facet zginie a on przeżyje, zaadoptuje dziecko i przyzwyczai je do obcowania z innymi mężczyznami. Nie wiem jak wy ale ja jestem za stanowczym NIE!