Re: Wrath of the Norsemen
Ukazał się kolejny preview, tym razem pokazano frakcję Norweskich wikingów
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=296321
Szkoda, że autorzy nie pomyśleli o umieszczeniu w modzie Wieletów i Polan, a może autorzy Polscy pokusiliby się co regionalnego moda o państwie Polan i walkach z Czechami, Niemcami i Rusami :)
Cytat:
Zamieszczone przez Izabelin
Szkoda, że autorzy nie pomyśleli o umieszczeniu w modzie Wieletów i Polan, a może autorzy Polscy pokusiliby się co regionalnego moda o państwie Polan i walkach z Czechami, Niemcami i Rusami :)
Wątpię żeby te nacje były dostępne w wersji 1.0, raczej w późniejszych wersjach, tzn. grupka moderów poza ekipy tego moda może zrobi sub-moda który dodaje np. Rusinów z Nowogrodu do gry, wtedy być może ekipa samego Wrath of Norsemen zainteresowały by się nim i poprosiliby ich o zgodę na dodanie moda do kolejnej wersji. Ale pożyjemy,zobaczymy ;)
Według informacji dodanych przez autorów 2 dni temu mod zbliża się do daty wydania.
80% postępu i zakończenie najważniejszych prac jest tego wystarczającym dowodem. Możliwe, ze mod zostanie oddany w szlachetne ręce graczy na Nowy Rok :)
Mod w końcu wyszedł.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=549069
Grał ktoś? Bo ja osobiście nie mam czasu do końca lata...
Skoro wyszedł, to go przenoszę.
Samick
Ja się skusiłem, i powiem że mod mimo wersji beta ma sporo klimatu i jest pieczołowicie zrobiony. Jeśli ktoś lubi klimaty wikingów to polecam! Jeszcze się dobrze w mechanikę moda nie wgryzłem, ale już mi odpowiadają koszty utrzymania jednostek ;)
No i są Wieleci, Prusowie i Obodryci. ;) Mapa bardzo duża, tylko woda jakoś tak biednie wygląda..tylko ja tak mam?
Wieleci, Prusowie i Obodryci powiadasz Waść? Moda juą pobrałem jutro zainstaluję w takim razie. Ciekaw jestem jak to wygląda.
A trzeba to wypakować 7zipem?Bo ja jak pobieram WinRarem to mi wyskakuje archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone.