-
Grupa IV
Z grupy awansują gracze z 1 i 2 miejsca.
Deadline jest do niedzieli 18 września do godz.24.
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z).
19. Gracze z tego samego klanu mają obowiązek rozegrać mecz między sobą w pierwszej kolejności. Ma to uniknąć posądzeń o ustawienie meczu przez tych graczy.
-OPAL_PL1
-[SC]Marcin80
-{IPL}Deathlord
-{{B-S}}Bleidd
-[SC]Knecht
- Costa
wyniki meczów:
Marcin80-Knecht 1-1
Costa-Knecht 2-0
Costa-Deathlord 2-0
Bleidd-Costa 1-1
Bleidd-Knecht 2-0
Costa-Marcin 0-2
Costa-Opal 2-0
Bleidd-Marcin 1-1
Bleidd-Opal 2-0
Bleidd-Deathlord 0-2
Marcin-Opal 2-0
Knecht-Opal 1-1
Deathlord-Opal 1-1
Deathlord-Marcin 1-1
Deathlord-Knecht 1-1
[corners=forumbg forumbg-table:1fkhvbgo][table=tablebg table1:1fkhvbgo][thead:1fkhvbgo][th=1:1fkhvbgo]Zawodnik[/th:1fkhvbgo][th=2:1fkhvbgo]Punkty[/th:1fkhvbgo][th=3:1fkhvbgo]Wygrane bitwy[/th:1fkhvbgo][th=4:1fkhvbgo]Przegrane bitwy[/th:1fkhvbgo][th=5:1fkhvbgo]Rozegrane mecze[/th:1fkhvbgo][/thead:1fkhvbgo]
[tbody:1fkhvbgo][tr=bg1:1fkhvbgo][td=1,:1fkhvbgo]Costa[/td:1fkhvbgo][td=2,:1fkhvbgo]15[/td:1fkhvbgo][td=3,:1fkhvbgo]8[/td:1fkhvbgo][td=4,:1fkhvbgo]2[/td:1fkhvbgo][td=5,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][/tr:1fkhvbgo]
[tr=bg2:1fkhvbgo][td=1,:1fkhvbgo][SC]Marcin80[/td:1fkhvbgo][td=2,:1fkhvbgo]14[/td:1fkhvbgo][td=3,:1fkhvbgo]7[/td:1fkhvbgo][td=4,:1fkhvbgo]3[/td:1fkhvbgo][td=5,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][/tr:1fkhvbgo]
[tr=bg2:1fkhvbgo][td=1,:1fkhvbgo]{{BS}}Bleidd[/td:1fkhvbgo][td=2,:1fkhvbgo]13[/td:1fkhvbgo][td=3,:1fkhvbgo]6[/td:1fkhvbgo][td=4,:1fkhvbgo]4[/td:1fkhvbgo][td=5,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][/tr:1fkhvbgo]
[tr=bg2:1fkhvbgo][td=1,:1fkhvbgo]{IPL}Deathlord[/td:1fkhvbgo][td=2,:1fkhvbgo]11[/td:1fkhvbgo][td=3,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][td=4,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][td=5,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][/tr:1fkhvbgo]
[tr=bg2:1fkhvbgo][td=1,:1fkhvbgo][SC]Knecht[/td:1fkhvbgo][td=2,:1fkhvbgo]8[/td:1fkhvbgo][td=3,:1fkhvbgo]3[/td:1fkhvbgo][td=4,:1fkhvbgo]7[/td:1fkhvbgo][td=5,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][/tr:1fkhvbgo]
[tr=bg2:1fkhvbgo][td=1,:1fkhvbgo]Opal PL[/td:1fkhvbgo][td=2,:1fkhvbgo]7[/td:1fkhvbgo][td=3,:1fkhvbgo]2[/td:1fkhvbgo][td=4,:1fkhvbgo]8[/td:1fkhvbgo][td=5,:1fkhvbgo]5[/td:1fkhvbgo][/tr:1fkhvbgo][/tbody:1fkhvbgo][/table:1fkhvbgo][/corners:1fkhvbgo]
-
Re: Grupa IV
Jeżeli o mnie chodzi to byle wieczorem a zagram na pewno. :)
-
Skład grupy uzupełnił Costa :)
-
Ja mam z Marcinem problem otóż żaden z nas nie może wejść do rooma założonego przez drugiego z nas, ciągle wyskakuje "nat" albo brak odpowiedzi od hosta, nie wiem czym to jest spowodowane ale spróbujemy aby ktoś trzeci zahostował nam bitwę, a jeśli to się nie uda to nie wiem, może przeniesienie jednego z nas do innej grupy.
-
Witam tak mamy problem z graniem ze sobą mogę być dziś po 22 odpiszcie czy ktoś sie pojawi do hostowania?
-
Napisałem w tej sprawie do Krzyżaka i Deathlorda. Jeśli będą mogli to się z Wami skontaktują. Jeśli nie dadzą rady to mogę Wam shostowac gry dzisiaj między 23.30 a 1. Odpowiadają Wam te godziny?
-
Remis
Pierwsza bitwa
Ja(Węgry) - Marcin(Francja) zwycięstwo Marcina
Druga bitwa
Ja(Biz) - Marcin (HRE) zwycięstwo moje
:)
-
Potwierdzam dzieki za gry
-
witam wszystkich z gory dzieki za dolaczenie mnie do grupy
mieszkam w usa a to jest 7 godz pomiedzy pol a usa wiec od pon do piatku jestem dostepny dopiero okolo polnocy praca itp wiec watpie aby ktos mogl zagracchyba ze da rade.... wiec prosze napiszcie jak w weekend o ktorej kto moze to napewno sie pojawie thx czekam na odp
-
Ja siedziałem wczoraj do 2 na Gs ale Cię nie widziałem, może dzisiaj na Ciebie trafię to możemy pyknąć.