Deadline jest do czwartku 29 grudnia do godz.24.
Mecz grany jest do 2 zwycięstw (the best of 3).
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z)
Wersja do druku
Deadline jest do czwartku 29 grudnia do godz.24.
Mecz grany jest do 2 zwycięstw (the best of 3).
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z)
Witaj Purple, znowu się spotykamy ;)
Dałbyś radę zagrać jutro (piątek)? bo w sobotę wyjeżdżam na święta i wracam prawdopodobnie we wtorek dopiero. Najlepiej jak dla mnie w godzinach od 21 w górę.
Umówiliśmy się na jutro na 21.
Witaj pisze z komorki, nie wiem czy zagramy dzisiaj bo nie mam neta od rana, jak powroci to Cie poinformuje niezwlocznie.
Cholera..być może Twój internet uwikłał się w porządki domowe przed Świętami i nie może dziś przyjść. Jeśli dzisiaj się nie uda to będziemy musieli prosić o przedłużkę. Ty wracasz we wtorek, a ja od środy włącznie nie będę mógł grać tak do 2 albo 3 stycznia. Cóż, taki okres - Święta, Sylwester, ludzie wyjeżdżają.
Wróciłem właśnie i net wygląda na sprawny więc mogę grać ale zapewne Ty teraz nie dasz radę, więc poprosimy Belizariusza o przedłużkę.
ok to macie przedłużkę do czwartku 5 stycznia do godz. 24 ;)
W istocie tak jest, internet mam, ale grać czasu nie. Dzięki za przedłużkę, od 3 stycznia powinienem być łatwo dostępny, udanego Sylwestra! :)
Już w domu. Dzisiaj jeszcze muszę pozałatwiać trochę spraw, więc tak średnio z czasem, ale od jutra będę mógł grać prawie przez cały dzień - daj znać kiedy Ci pasuje, na pewno się jakoś zgramy.
Jutro o 21?