Atakującym w pierwszej bitwie jest Krezus.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 23 marca.
Wszystkie DLC dozwolone.
Powodzenia!
Wersja do druku
Atakującym w pierwszej bitwie jest Krezus.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 23 marca.
Wszystkie DLC dozwolone.
Powodzenia!
Witam, kiedy masz ochotę zagrać?
Zapowiada się ciężki tydzień więc prosiłbym, o szybsze dogranie terminu. Yo
środa wieczorem bądź gotów na ciężką przeprawę z Jaremą tylko jeden na tarczy z tego pojedynku wróci joł
Tak na poważnie w piatek nie dam rady na pewno ...........w srode najlepiej tak wieczorkiem a pozostale dni to nie obiecuje czy bede w stanie sie zalogowac po robocie ale moze sie uda
OK-postaram się być w Środę.
Może sędziowie wydłuża nam termin rozgrywki.........bardzo chetnie rozegram bitwe z Zibem w spokojnych warunkach
cięzko jest sie umowic w tygodniu jak się pracuje i ma sie rodzine na glowie
Czyli możesz czy nie możesz i prosisz o weekend ?
Wiesz ja nie mam ustalonego czasu pracy i nie wszystko ode mnie zalezy...nie wiem czy nie bede mial np wezwania pacjenta do domu i kiedy wroce
na pewno postaram sie byc ok 19 juz online .........sroda to moj najluzniejszy dzien................nie wiem czy nie bede tak wypruty ze jak dojdzie do 3 bitwy to poprostu nie usne na klawiaturze............
powiem tak tempo tych meczy jest po prostu zabojcze jak dla mnie i chetnie oddałbym walkowera zeby miec spokój ale na pewno stane do walki.
Fajnie byłoby ze strony sedziow żeby na wszelki wypadek wydluzyli nam termin rozegrania meczu co nie znaczy ,że od razu chce z niego skorzystac.
Narazie uwązam ,że jestesmy umowieni na jutro w godzinach wieczornych.
druga rzecz ,że nie ma cie online i nie moge sie z Tobą spokojnie umowic na steamie tylko przez to forum.
Ja w domu też bywam różnie, ostatnio na stw np nie mam wcale ochoty. Jak dadzą przedłużkę to pewnie nie ma problemu, postaram się być jutro- nie będzie Ci pasowało zagramy kiedy będziesz mógł -ja wszystko rozumiem.