FINAŁ - HoE Veron vs. HoE Alek
Atakującym w pierwszej bitwie jest Veron.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 6 maja.
Wszystkie DLC dozwolone.
Prosiłbym też koniecznie o przesłanie powtórek na adres e-mail poniżej. Dobrze jakbyśmy mogli się pochwalić przebiegiem finału na stronie głównej. Poza tym, jeżeli nie będzie powtórek, to oczywiście screenshoty są wymagane dla ważności meczu.
Kod:
turniej @ totalwar. org. pl
W kwestii wyjasnienia, bo podwójna eliminacja rządzi się trochę innymi prawami. Jako, że Veron nie przegrał żadnego meczu potrzebuje tylko jednego zwycięstwa (meczu). Alek, jako, że spadł do drabinki dogrywek, aby wygrać turniej, musi wygrać dwa mecze z Veronem. Gracie do dwóch zwycięstw, w wewentualnym drugim meczu, również do dwóch zwycięstw. Licze na zapisanie powtórek ze wszystkich bitew celem ich opublikowania.
Powodzenia!
Re: FINAŁ - HoE Veron vs. HoE Alek
Będę mógł otrzymać powtórki by zrobić z nich filmiki?
Pierwsza bitwe wygralem 2;0
lecz droga wygral Veron 2;0 wiec turniej jego lupem padl
Gratulacje
A co do filmikow mistrzu to sa nagrane i niedlugo beda na youtube na kanale NeQuient
Potwierdzam wynik piersza turwa dla Alka 2:0 , druga dla mnie 0:2 . Podzękowania za grę dla wszystkich graczy oraz Alka z którym miałem okazję zmierzyć się w finale. Powtórki bitew przesłałem na adres e-mail podany w temacie .
GRatulacje dla finalistów a w szczególności dla Verona który będąc czarnym koniem, przemienił się w Pegaza i poleciał na sam szczyt Drabinki Zwycięzców:D
Gdyby turkowi się chciało... ;) gratulacje panowie, hoe wykoksiło ten turniej
Hip,hip...hura,hip,hip .....Gratulacje dla Verona.Pozostałym graczom dziękuję za udział.
Gratulacje. Widać, że finał był taki jaki być powinien. Zacięty.
Powtórki dotarły. Wkrótce zamknięcie turnieju i przyznanie nagród. Poproszę też info na PW jak opublikujecie mecze na Youtube to wstawi się do newsa na główną :)