Powodzenia!
Wersja do druku
Powodzenia!
Dziękuję :D Znając życie, może się przydać ;)
Davor, kiedy by Ci pasowało?
Kurczę wiesz co trochę przysnąłem cały czas pracuję więc tylko późny wieczór wchodzi w rachubę
Dostajecie 1 dzień przedłużki. Oby udało się rozegrać pojedynek.
Chyba nie dam rady mam dużo pracy i jedyny wolny dzień to najbliższy piątek więc grubo po terminie. Przepraszam :/
Nie masz za bardzo za co przepraszać, chyba, że samego siebie ;) Rozumiem, praca jest przecież najważniejsza. Nie każdy przecież jest uczniakiem, który ma czasu jak marasu :D Mam nadzieję, że kiedyś rozegramy między sobą bitwę, choćby tak dla zabawy :)
Pozdrawiam
Mecz nie został rozegrany. Nie został też ustalony żaden. Mecz jest nierozstrzygnięty i żaden z graczy nie awansuje.
Denirosek chyba liczył na inną kolej rzeczy. ;)
No, szczerze mówiąc liczyłem. Pomijając już fakt, że przeciwnik sam się wycofał, a ja nie miałem zbytnio możliwości uczestniczyć w turnieju (nie twierdzę, że Davor miał, ale i tak :l), liczba uczestników pozostaje nieparzysta. Poza tym, trochę to nieuczciwe, karać obu uczestników, za niedyspozycję jednego z nich. Jeśli to, że ucieszyłem się z przejścia do następnego etapu sprawia, że nie zasługuję na przejście walkowerem. Cóż... Pozostaje mi się tylko podporządkować ._.
No właśnie. Davor napisał przecież wyraźnie, że nie da rady rozegrać tego meczu w terminie, więc dlaczego jest obustronny walkower? W innych pojedynkach takie sytuacje występowały tylko wtedy, kiedy obaj gracze rzeczywiście nie wykazali żadnej aktywności, czemu tu jest inaczej? Jakiś paragraf się znowu nie zgadza?