Re: ĆWIERĆFINAŁ W WARSZAWIE
Spokojna woda pokonał Pirxa 3:1, zaś Dionyzos wygrał z Sebą Fallusem 3 Wielkim 3:0.
Spokojna Woda to mój faworyt na trzecie miejsce zaraz za zwycięzcą turnieju Rafim :)
Najświeższe wieści z linii frontu. W pierwszym półfinale Spokojna Woda pokonał Bluegrassa 3:0,w drugim bardziej zaciętym Dionyzos wygrał 3:0. Czas na finał i mecz o 3 miejsce.
Turniej zakończył się zwycięstwem Maharbala wynikiem 3:2. Relacja niebawem!
Gratuluje, nie ukrywam ze trzymalem kciuki ;)
Tak właśnie obstawiałem. Gratuluję :)
Właśnie wróciłem i jako widz jestem bardzo usatysfakcjonowany :).
Turniej trzymał wysoki poziom i emocji z pewnością nie zabrakło. Poznałem przy okazji wielu ciekawych ludzi a pod koniec nawet wycyganiłem koszulkę i podkładkę do myszy. Jeszcze raz gratuluje zwycięzcom i z niecierpliwością czekam na turniej Rome 2 w którym może sam będę uczestniczył.
PS. Automat zeżarł mi 2,50 :evil:
Spokojny wymiótł. ;) Gratulacje, nie mam sobie wiele do zarzucenia jeżeli chodzi o moją grę a fakt, że nie wystarczyło to na awans pokazuje tylko w jakiej formie dzisiaj był Maharbal.
Impreza bardzo dobrze przygotowana, mucha nie siada. No i jeszcze koledzy z grupy rekonstrukcyjnej. Obi - warto o nich wspomnieć na portalu bo ich zaangażowanie zasługuje na pochwały.
Mam nadzieję do zobaczenia na finałach Rome2.
Graty dla Maharbala.
@Belizariusz
nie wiedziałem, że grałeś. Szkoda, że nie trafiliśmy na siebie ;). Gdybyś nie kojarzył to ja LCM. :)