Zakladam oddzielny przyklejony temat, zeby bylo przejrzysciej.
Ostatnio zostal zgloszony Piter. Jak uwazacie, nalezy sie?
Wersja do druku
Zakladam oddzielny przyklejony temat, zeby bylo przejrzysciej.
Ostatnio zostal zgloszony Piter. Jak uwazacie, nalezy sie?
Należy.
Jakby co ja jestem na nie, dalbym mu tylko ustne ostrzezenie.
jestem za wpisaniem Pitera na czarną listę.
Czekamy wiec na decyzje Avasila ;)
Ja z kolei mam podobne zdanie co Joopiter
Ha, i co teraz? ^^
Przydalby sie jednak ten piaty czlonek Kolegium...
Co ci poradze, jak nie ma nikogo ciekawego.
A z tym Piterem to nie wiem co wam szkodzi, gość i tak odchodzi, a jak wróci to już mu minie. Będzie grał normalnie, to na nic to nie wpłynie, a znowu coś takiego odwali, to będziemy tylko bliżej wyeliminowania niesłownej osoby.
Dobra, niech bedzie. Powiedzmy wiec, ze zmieniam decyzje i tez jestem za CL.
Co robimy z elevenem? Nikt go wprawdzie nie zgosil ale porzucil chyba bez odzewu swoje KO. Np. taka MKO 21 stoi juz bardzo dlugo, w WKO 32 nie wiem kiedy ostatnio robil sam.
Ja jestem za CL, jak uwazacie?
Zgiloty.... znaczy na CL.
Eleven nie rozpatrzony, a tu następna osoba zgłoszona. Zachar, Avasil? Co z Elevenem?
Teraz zgłoszony jest Yangberg, więcej szczegółów w temacie CL. Ja się jeszcze waham, miał dosyć ważne powody, z drugiej strony on od początku swojej gry podchodzi dosyć "frywolnie" do czasowego wykonywania tur, no i w sumie zawsze mnie dziwi, że w dobie internetu ktoś nie ma możliwości wejść na pięć minut i poinformować, że go nie będzie.
Poczekam na was osąd.
eleven napisał domenowi że nie ma czasu i rezygnuje z wszystkich ko..ale za to że nie raczył tego zrobić na forum CL mu się należy
a co do Yangberga to się nie zgadzam. zorganizował sobie zastępstwo. pisał że będzie miał problemy czasowo. no i najważniejsze przepraszał za nieudogodnienia. Nie widzę powodu wpisywania go na CL
Podobne zdanie mam jak Zachar.
W takim razie lecę z nurtem. Przegłosowane.
Tym razem GRUHA, który olewa kampanie gdzie mu nie idzie, a zapisuje się do nowych.
Jestem za umieszczeniem go na CL.
Za.
Avasil, Zachar?
Ja wstrzymuję się od głosu.
za
Co myślicie?Cytat:
Zgłaszam gracza Pussydestroyer 666 przez którego ponad miesiąc stoi Krucjata X. W innych KO ma czas pisać posty a tu nie robi tury, a ponad to bierze nowe KO. Jak nie ma czasu, niech nie bierze nowych KO=z wpisaniem na 1 część listy...
Może jakiś zakaz brania nowych KO?
Chociaż nie wiem czy aż tak opóźnia, prześledzę sobie później.
No Czarna Lista oznacza zakaz brania nowych KO na 2 miesiące, tyle ;) Bodajże dopiero za trzecim razem ktoś jest "banowany" z kampanii.
w pozostałych kampaniach robi w miare terminowo. Ja bym dał słowne ostrzeżenie , że jak się powtórzy takie olewanie to CL czeka
Zgadzam się z Zacharem
Zatem przekazuję taką właśnie informację ;)
viewtopic.php?f=510&t=12090&p=281007#p281007
viewtopic.php?f=501&t=11872&p=280983#p280983
Generalnie ostrzeżenie zadziałało w ten sposób, że z KO, które były problemem się wycofuje. Nie znam sytuacji, ale strzelam że po prostu słabo mu idzie, a tak to ma pretekst ich porzucania, przy czym warto zauważyć, że są to głównie kingdomsy - a tam odejście gracza w zaawansowanym stadium gry kończy się zwykle upadkiem KO. W takiej sytuacji ja skłaniałbym się jednak do wpisania PussyDestroyera.
w kulki leci i tyle jestem za wpisaniem na czarną listę
Wstrzymuje się od głosu.
2 zagłosowało za wpisaniem. 1 się wstrzymał więc moje zdanie już nie zmieni werdyktu ;)
Porzucanie ko też mi się nie podoba, ale napisał w ogłoszeniach że odda ko i ja jeszcze wstrzymałbym się z wpisaniem do tej następnej tury w krucjacie X. Jeżeli znajdzie się ktoś do tej ko to ok. ale jeżeli do tego czasu by nikt nie wziął jego państwa a on mimo tego tury by nie wykonał to CL
viewtopic.php?f=497&t=11822&start=180
I nie mówcie na zasadzie, że czyjś głos nie zmieni werdyktu, bo ja na przykład cenię sobie wasze opinie i to co powiedziałeś Zachar jest bardzo rozsądne. Ale jednak dostaję pełno linków od adi'ego, mocno sfrustrowanego zachowaniem PussyDestroyera666.
Cyrku ciąg dalszy...
No jeśli porzuca KO po przeklikaniu tury to ja jak najbardziej jestem za wpisaniem go na CL.
Skłaniałbym się ku karze dla Mnila, choć nie wiem jak to było z tym łamaniem regulaminu.
Natomiast nie przesądzam jeszcze swojego głosu, co sądzi reszta?
Ja nie chcę się za bardzo wypowiadać na ten temat choćby z tego względu, że niespecjalnie lubię się z Mnilem(a raczej on z jakiegoś powodu nie lubi mnie i to mnie odtrąciło:P), więc mógłbym być nieobiektywny.
sam nie wiem co z mnilem z tego co piszą jak najbardziej zasługuję on na CL ale sam nie wiem...CL albo ostrzeżenie i ultimatum w sprawie tego hasła innej opcji nie widzę
edit:bardziej bym się kłaniał ku CL bo jego przewinienia są na tyle duże aby go na nią wpisać
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=1040
jeśli to prawda to z marszu na CL pytanie tylko na którą część listy
Jakoś mnie to wytłumaczenie nie przekonuje.
Jestem za CL.
CL a tą sprawą się chyba trzeba oddzielnie zająć
Wow, szczerze powiedziawszy to trochę wygląda na całkowicie celowe działanie... Wcześniej skłamał w sprawie akceptacji oferty Domena u papiepstwa(rekompensata dla niego zadecydowana przez MG), a potem bardzo siebie bronił, myślę że pijany czy nie miałby potem świadomość, że mogło zdarzyć się coś takiego i zwyczajnie uprzedzić. Z drugiej strony jakby chciał oszukać, to nie wiem czy by po prostu nie wysłał propozycji Bułgarami i od razu zaakceptował to papiestwem. Nie mam serca, aby wnosić żeby go zupełnie zbanować, za to proponuję, aby wpisać go na CL od razu na 4 miesiące jako 2 wykroczenia, każde kolejne oznacza ban z KO. Za dzisiejsze skandaliczne zachowanie dostał też ostrzeżenie od Marata.
No i oczywiście Mnil byłby "pod obserwacją", tj. w takiej wko31 poproszę Sebę aby przy każdej turze papiestwa patrzył, czy nie ubywa pieniędzy etc.