Cytat:
Zamieszczone przez DMageA
Pampa, JKM uważa, gdzie wg niego powinny się znaleźć kobiety i w sumie to podłe (mimo, że jestem facetem, to jednak kobiety powinny być na równi z mężczyznami jak chodzi o szacunek - takie założenie właśnie spełnia Ruch Narodowy)..
To jest bzdura JKM traktuje kobiety z szacunkiem uważa że kobiety należy uwolnić od nadmiaru obowiązków i naprawdę nie wierz telewizji która pokazuje tylko urywek całej rozmowy.Kobiety muszą i są traktowane pod względem prawnym i społecznym tak samo jak faceci.a z tą całą całą równością płci to niema czegoś takiego ponieważ przez tysiące lat kobiety i mężczyzni wykształcili pewne cechy mężczyzna chodził na polowania a kobiety zajmowały się domem i dziećmi dlatego to mężczyzna ma lepsze zdolności rozpoznania w terenie ale za to kobiety lepiej robią kilka rzeczy na raz i na to nic nie poradzimy taka jest biologia choć zdarzają się wyjątki.JKM i jego partia uważają jeszcze że to rola kobiet być może jest nawet ważniejsza od roli mężczyzn bo to kobieta zajmuje się dziećmi,rządzi gospodarkę (chodzi o wydawanie pieniędzy).itp
Aczkolwiek partia ta kładzie też duży nacisk na wolność jeżeli kobieta chce się zajmować polityką,zarządzać firmą czy kopać w kopalni nikt jej tego nie zabroni.
Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
jego sondaże rosną tylko w internetach. Wiesz dlaczego? Bo z Korwinizmu się wyrasta przed zyskaniem praw wyborczych;)
JKM jest geniuszem a zarazem szaleńcem.Dlatego od razu mówię każdy normalny człowiek ma choć trochę poglądów z Korwina ale tylko szaleniec ma wszystkie jego poglądy.
co do wzrostu popularności jego parti jest to spowodowane po części tym że spada popularność TV na rzecz internetu ludzie popierający JKM wiedzą że reżimowa TV kłamie i być może jednym z powodów pruby wprowadzenia ACTA było to aby ograniczyć wolność w celu manipulowania ludzmi reżimową TV a co do samego poparcia myślę że jest większe na dzień dzisiejszy niż 5% ponieważ CEBOS jest organizacją rządową założoną podczas stanu wojennego.
https://www.youtube.com/watch?v=lTsEOQutads daje do myślenia ? ;)
a co do samego korwina mam nadzieje że kiedyś wejdzie do parlamentu poniewarz naprawdę mógłby zrobić wiele dobrego a najlepiej by było gdyby rządził w koalicji wtedy weszły by w życie tylko jego dobre pomysły i być może stało by się tak jak mówi że po kilku miesiącach burdelu 10% wzrost gospodarczy.