-
http://moje-ankiety.pl/respond-76408/sec-XAZvwz97.html
W ankiecie powyżej głosujcie na podane propozycje. Jeśli mam coś dodać to piszcie. Tak czy owak nie przejmujcie się balansem między frakcjami w tych modach. (Ragnar wziął najsłabszą frakcje w TE TW i nie marudzi XD ). Gramy dla funu i tworzenia epickiego lets play, nie są to zwody, gdzie każdy musi mieć równe szanse. Ashgan powoli się zabiera za robienie plików. Ale ogólnie reguły gry będą podobne ;)
1. Kampania Krzyzacka
2. Kampania Ameryki
3. TA Divide and Conquer mod
4. TES TW mod
5. TES TW mod klany Morrowind
6. Call of Warhammer
-
http://moje-ankiety.pl/respond-76408/sec-XAZvwz97.html
W ankiecie powyżej głosujcie na podane propozycje. Jeśli mam coś dodać to piszcie. Tak czy owak nie przejmujcie się balansem między frakcjami w tych modach. (Ragnar wziął najsłabszą frakcje w TE TW i nie marudzi XD ). Gramy dla funu i tworzenia epickiego lets play, nie są to zwody, gdzie każdy musi mieć równe szanse. Ashgan powoli się zabiera za robienie plików. Ale ogólnie reguły gry będą podobne ;)
1. Kampania Krzyzacka
2. Kampania Ameryki
3. TA Divide and Conquer mod
4. TES TW mod
5. TES TW mod klany Morrowind
6. Call of Warhammer
-
dodałbym jeszcze do ankiety mod wwmwe pod podstawke medka, jest juz gotowy więc wystarczyłoby zebrać ludność
-
Panowie uważam że ten pomysł jest git i można potraktować go bardzo poważnie. Nasza pierwsza kampania nieźle nas przygotowała i teraz następną zrobimy bardziej profesjonalnie. To znaczy zrobimy jedną wspólną zapowiedź na przynajmniej tydzień przed publikacją pierwszego odcinka. Wszystko nich będzie w tajemnicy jak na razie. Ap ropo kampanii w TES TW myślę że wcale nie muszą być takie sojusze. skoro już się jakoś podzieliliśmy to zróbmy to jeszcze raz ,ale w taki sposób ,żeby było 4vs4 i (nie wiem ile tam było frakcji ) vs komputer grający tymi najlepszymi frakcjami tz imperium i skyrim. jedna drużyna po jednej stronie i analogicznie druga. Btw można zobaczyć jeszcze inne mody takie jak Third age (MOs/D&C), Call of warhamme, The game of Thron ( wydaje mi się że było by to naprawdę epickie, Lanisterowie vs Starkowie i ich sojusznicy)
-
Co do moda Westeros (gra o tron) jest mega niedopracowany jeszcze. Bynajmniej był tak z rok temu :D i bardziej myślałem nad taką kampanią dla nas jako poćwiczenia (niekoniecznie publikowania) a następna KO-YT może być jak najbardziej większa jakaś.
-
Dodałem propozycje panów. Z góry ustalony sojusz proponowałem gdyby był kryzys i nikogo byśmy praktycznie nie znaleźli.
Tak jednak by obowiązywało losowanie, tak jak w poprzedniej kampanii. Proponuję by przy każdej następnej kampanii losował kto inny i jak WMM wstawiał film losowania na YT. Nie chcę z góry ustalać sojuszów i jednocześnie fajnie byłoby grać za każdym razem w innym składzie byśmy się lepiej zintegrowali.
-
Wszystkie KO są dla fanu i nie wyobrażam sobie żeby ktoś chciał grać tylko po to ,aby coś komuś udowodnić. Chciałbym zauważyć ,że zanim skończymy tą kampanie to miną pewnie wakacje. Tą kampanie możemy rozpocząć już teraz i np publikować filmy jak nagramy całą.W tej chwili gram jeszcze 2 kampanie (łącznie 3 , a jeśli wypali to 4) i mam na to czas . choć w jednej jest już dość zaawansowany poziom rozgrywki i trzeba poświęcić ponda 30min .
-
Mówisz o kampaniach online ? Ok, dla mnie to obojętnie ;) możemy i nagrywać, nawet może i lepiej bo fakt ta obecna kampania potrwa jeszcze bardzo długo. Pytanie teraz odnośnie wyboru kampanii -> ankieta Wojtascythe oraz jeśli wybierzemy TES, TA czy Westeros to pomoc w ewentualnej sprawie plików ;) to już do Domena albo WMM, żeby np podzielili się wiedzą z którymś z nas i będzie można ich odciążyć w tej kwestii :)
-
Jeszcze kilka postów temu pisaliście o graniu na luzie bez kręcenia filmików. Zdecydujcie się :P Takie mody jak third age, elder scrolls, warhammer są epickie ale może trochę zbyt epickie przez co nie nadające się na KO-YT (czyli wszystkie frakcje nagrywane i publikowane) są powody dlaczego tutaj mało kto w to gra. Jeśli kręcić to możemy z Ameryk, tyle, że tam jest chyba trochę mniej miejsc. Generalnie wszystkie Kingdomsy są ok plus podstawka czy wwmwe. W przypadku podstawki lub wwmwe trzeba się zdecydować czy gramy w naszym gronie nie wszystkimi państwami czyli po prostu MKO czy dobieramy resztę z pośród nie-youtuberów.
-
Myślę ,że nie będzie problemu jeśli paroma frakcjami zagra komputer . Mamy się przede wszystkim bawić. Co do nagrywanie to możemy zdecydować czy nagrywamy,lub nagrywają tylko ci którzy chcą i robią z tym co chcą .