STOP ! Jest pewna sprawa, co jeśli ktoś nie zastosował się do regulaminu ? Chodzi o pokonane armie. W poprzedniej turze je pokonałem, wpisałem w odpowiedni dział, a one nadal hasają sobie po mapie ?
Mogę podesłać screeny jako dowód.
Wersja do druku
STOP ! Jest pewna sprawa, co jeśli ktoś nie zastosował się do regulaminu ? Chodzi o pokonane armie. W poprzedniej turze je pokonałem, wpisałem w odpowiedni dział, a one nadal hasają sobie po mapie ?
Mogę podesłać screeny jako dowód.
Niech to, przepraszam, rzeczywiście zapomniałem o tym punkcie regulaminu podczas tury swojej :/ Rozumiem, że wymagane będzie ponowienie tury mojej i Tuffa?
Albo kara chłosty od MG
Cofanie tury to raczej ostateczność. MG zdecyduje, może wymierzyć jakąś karę (typu kasacja wojska lub zapłata jakiejś sumy, itp.), albo jeśli szkodliwość czynu jest znikoma to np. ustalić, że w tej turze nie będziesz tej armii ruszał (jeśli nie robi to wielkiej różnicy).
Chyba, że zdążycie powtórzyć tury zanim MG się zjawi i podejmie decyzję.
Co do szkodliwości czynu, to jednak trochę jest szkodliwa :P a w następnej turze obstawiam, że byłaby bardzo szkodliwa :P
przeslij screenshota zobaczymy o ktora armie chodzi
"Poszkodowanemu" czyli Ashganowi, Temer tak naprawdę zrobił przysługę co samo w sobie jest karą. Mowa tu oczywiście o sytuacji pod Koszalinem. Reszta armii niech się nie rusza w następnej turze
Książę Nikolaus :
Załącznik 846
wielkość armii
Załącznik 847
von Karsenburg
Załącznik 848
skład
Załącznik 849
Karsenburg zajął Koszalin, a Nikolaus stoi na drodze do Poznania.