RadekGames - mko25 Prawie 3 doby czekania
Wersja do druku
RadekGames - mko25 Prawie 3 doby czekania
Nie wiedziałem gdzie więc napiszę tutaj. Ostatnio moja aktywność znacząco spadła, a było to spowodowane kilkoma czynnikami. Oprócz szkoły i youtuba (które same w sobie są problematyczne) doszły mi ostatnio jeszcze dwa, czyli pół-praca i prawo jazdy. Dzień w dzień miałem jazdy przed egzaminem, gdy wracałem to musiałem kilka godzin nadrabiać szkołę, a potem siadałem do nagrywania. W międzyczasie ogarniałem stronę i subs A-O, bo kilku ludzi odeszło i wszystko mi się nagle spotęgowało. Nie będę wspominał nawet o życiu prywatnym. Myślę, że każdy wie coś o tym ile czasu trzeba też tam poświęcić. W tym tygodniu postaram się ogarnąć, odeszło mi prawko, więc jest już znacznie prościej. Do środy powinienem już być znacznie bardziej aktywny.
Jest zwyczaj, że w temacie z zastępcami takie się pisze, ale nie szkodzi. Dobrze, że informujesz. ;)
Jasna sprawa ale o takich rzeczach lepiej pisać przed niż po fakcie,tak by nikt nie miał pretensji ;)
Avasil - przed owszem, ale jako usprawiedliwianie zaszłych grzechów... tutaj pasuje jak ulał. :d
RockMiguel - od prawie tygodnia go nie ma, wcześniej notorycznie opóźniał. Mam nadzieje, że jego zniknięcie nie jest całkowite (odpukać).
Nie chciałem zgłaszać sojusznika ale za dużo już się nazbierało.
Kochać się jak bracia, ale rozliczać jak Żydy. Prawidłowo.
PanzerKampfWagen - MKO35. Znowu.
Xardas - Krzyżacy 49
Rafi - mko25