Z tego co pamiętam np. w Stainless Steel w czasie instalacji trzeba było podać ścieżkę do drugiego parta i dopiero po jego podaniu instalator kontynuował instalację i dopiero wtedy pojawiał się "finish".
Wersja do druku
Z tego co pamiętam np. w Stainless Steel w czasie instalacji trzeba było podać ścieżkę do drugiego parta i dopiero po jego podaniu instalator kontynuował instalację i dopiero wtedy pojawiał się "finish".
Niestety antywirusy i tego typu programy lubią takie psikusy sprawiać, kiedyś męczyłem się z SS kilka godzin zanim wpadłem co jest grane.Cytat:
Zamieszczone przez Asder
Ciężko by wtedy nazywać tego moda Wojną Trzydziestoletnią. Anglicy nie byli aktywni, a polscy historycy jako część wojny uważają polskie walki ze Szwedami i sojusz z Habsburgami, który miał stopować wieloletniego sojusznika francuskiego - Imperium Ottomańskie przed atakiem na cesarza (oczywiście Zachodni "znawcy" jakoś nie potrafią dostrzec udziału lisowczyków choćby w bitwie pod Białą Górą czy innych tego typu działań). Hiszpanie zajęci byli walkami ze zbuntowanymi Niderlandami i nie chciało im się uczestniczyć w walkach w Rzeszy. Choć niewątpliwie ta wojna miała charakter konfliktu na linii katolicy-protestanci. Zaraz mi wyjdzie z tego ogólnoeuropejska wojna. :)Cytat:
Zamieszczone przez Asder
W pierwszym poście było napisane od dawna, jakie nacje, mapa... myślcie ludzie trochę.Cytat:
Liczyłem na Ruskich ,Turków a tu mamy rozdrobniona rzesze,kawałek Polski,Francji.....Bez Angolów ,Hiszpanów.A jednostki praktycznie różnią się kolorem ...
Polska ma Łódź, Pabjanice ( oryginalna pisownia :mrgreen: ), Ozorków i Zduńską Wolę... Nie przyłożyli się panowie do mapy.
Mam problem jak ściągnąć tego moda, bo jak wchodzę na piratebye i ściągam to nic się nie dzieje.
Masz wgrany jakiś program do torrentów?
Nie, chyba nie.
To pobierz program utorrent albo bittorrent. Zainstaluj go na kompie, wtedy będziesz mógł pobierać.
jak ze stabilnością u was? u mnie na 3 tury 2 razy zawiesił się tak że tylko reset pomógł, dość intensywnie przeglądałem drzewka technologiczne ( podobnie miałem w bellum crucis) i podczas tej czynności nagła zawiecha :(
Niektóre akceleratory podbierania plików mają możliwość ściągania torrentów. :)
U mnie stabilnie.
Mod może być naprawdę super, jeszcze troszkę pracy nad dopracowaniem go i jest bomba. Przede wszystkim trzeba to przetłumaczyć na angielski i już będzie można w niego grać.
Nie spodziewałem się, że uda mnie się go zobaczyć szybciej niż Renesans TW, a tu jednak, los lubi być niestety przewrotny.