Myślę, że Jajku ciężko będzie narzekać na jakość swojej tury bo postarałem się bardziej niż przy swojej.
PS. Wciąż nie założyłeś ambasady.
Wersja do druku
Myślę, że Jajku ciężko będzie narzekać na jakość swojej tury bo postarałem się bardziej niż przy swojej.
PS. Wciąż nie założyłeś ambasady.
http://www52.zippyshare.com/v/MogzAul2/file.html
Hiszpania :) lecisz Remiksie ;)
spróbuje dziś zrobić mam pewne problemy techniczne z medkiem
mam problema, mam nadzieje że ktoś byłby wstanie pomóc, otóż, historia brzmi tak...
Jak zaczęliśmy ko i był ten pierwszy save to wszystko działało, na wersji karaibskiej patch 1.03 wszystko piknie działa. Teraz przyszła moja tura i podczas wczytywania save'a wywala do menu gry, postanowiłem więc spróbować zainstalować wersję steamową, mam więc zainstalowane dwa miedievale. Próbuje uruchomić medka i wyskakuje błąd CA_LIBS na wujciu google cały czas patrze ale nadal nic nie pomaga.
Odinstaluj obydwie wersje (karaibską i steamową) i zainstaluj tylko wersję steamową.
Ja na laptopie mam wersje steamową i płytową (oryginalną ale nie dającą się spatchować) na tej samej partycji i u mnie wszystko działa. Niemniej jednak nie zaszkodzi spróbować. Wywal całkowicie pirata bo i tak ci niepotrzebny i zreinstaluj steamową.
pirat jest mi potrzebny bo na steamowej nie można grać w WWMWE, a medki sa zainstalowane na różnych partycjach.