"
if Dawn of War II wins, it will be the Tau Commander for Dawn of War II: Retribution and if Total War" jakiś dowódca, nie wiem jaki. Trochę się wkurzyłem ...
Wersja do druku
Poprzedni dowódcy wycieniani byli na 6.99 Euro do DOW2. To Attili takie DLC chodzi po 7.99 E. Jeden dowódca do COH2 to 3.99 a chcą dać dwóch. Nie wspomnę już o British Exp co jest droższe, w tej chwili przecena ale normalna cena to 12.99 Euro. Sciema jak nic .... tylko nakrecaja na granie a jakas lipa wygrywa, a porządne dodatki i tak będzie trzeba kupic ... bo Slavic tak czy siak kupie ech ....
Wiesz nie żebym był cebularzem, ale jak ktoś mnie tak robi no to sory... Myślałem, że Sega reprezentuje sobą coś więcej, ale cóż.
Człowiek gra, gra i jeszcze raz gra, mimo że się musi uczyć do sesji poprawkowej, a póki co dalej bez zmian...
Załącznik 1377
Przecież W40K ma teraz miażdżącą przewagę. Chyba ludzie na jakimś forum W40K to ogłosili, a np. TWC nie walnęło o tym nawet newsa. Za mało graczy o tym wie od Attyli.
Trzeba nagłośnic sytuację. Spróbuję newsa na TWC.
http://www.makewarnotlove.com/results.php
Nie żebym siał defetyzm, ale obawiam się że niewiele to da - w Attyli jest teraz 9,583 w grze a w WH40 K - 1,088. Około 16:30 w Attyli było 7,731 graczy a w WH 943 - a Attyla jak dostawał tak wciąż dostaje po 4 literach. System liczenia jest równie obiektywny co komisje wyborcze w Korei Północnej.
Trzeba to oficjalnie nagłośnić. Oszukują. Myślą, że ludzie tego nie sprawdzają czy co?
Przy takiej przewadze Warhammera 40 tysięcy, jedynie nagły zakup oryginalnej gry przez wszystkich którzy spiracili Attylę uratowałby sytuację - choć jeśli wyniki są ustawione to i tak niewiele to da...
Jeśli tyle osób gra w Attylę, a to jest kilkakrotnie więcej to nawet kilka tysięcy głosów nie pomoże. Jeśli Attyla przegra to trzeba zrobić list o oszustwie. Róbcie screeny, żeby mieć dowody.
Proszę bardzo, pierwsza seria screenów
Załącznik 1379Załącznik 1380
PS.Nie tylko nam ta sprawa śmierdzi