-
Faktycznie, zawaliłem z tym umawianem się na bitwę. Przepraszam Nieznajomego za stracone 45 minut czekania. Nie mogę nic więcej zrobić, a co do wyjścia z znajomkami - to już był twój wybór. Mogliśmy najzwyczajniej zagrać w niedzielę.
Jeszcze raz przepraszam.
-
Milo z Twojej strony ze przeprosiles, czekalem troche dluzej niz 45 min o to jak pisalem nie mialem bardzo pretensji bo kazdemu moglo sie zdarzyc, tu chodzi bardziej o caloksztalt twojego podejscia
-
Miałem być po 20-tej. Byłem o 20 50. Napisałeś mi że rozgrywasz con-a, rozegraliśmy o 21 20. Nie czekałeś 90 minut.
Lepiej skończmy się kłucić bo tylko zaśmiecamy temat.
-
napisales mi o 21 a 5min wczesniej zaczolem CoN. Przestan sie tlumaczyc tylko po prostu wez to na klate bo tez juz tej dyskusji mam po dziurki w nosie
dzis i jutro mnie nie ma niestety, mam wyjazd
Wiec Nikczemnik jak juz bedziesz sie czul ze nadszedl ten moment kulminacji Twojej formy, ze opracowaliscie taktyke na moj Pont a takze wiecej juz nie jestes wstanie pojąc tego co Ci przekazuje Pirx.
Wtedy daj znac kiedy chcesz grac
-
Zero odezwu dalej. Jestem dzis i jutro
-
Zero odzewu, a nawet do mnie nie pisałeś..
Mi pasuje piątek wieczorem, dasz radę ?
-
to Ty miales pisac do mnie, ja sie nie mam zamiaru prosic tak jak pisalem wyzej.
Tak pasuje
-
Nikczemnik przestań pisać i usuwać posty w tak nagminnej ilości ;)
-
Są emocje, jest agresja. Dobrze! :D
Jestem bardzo ciekaw tego meczu. Zobaczymy czy treningi (wiele ich niestety nie było) "pójdą w las". ;)
-
Usunąłem może dwa posty andrij - dwa które zaśmiecały by innym wątek :) minusy bycia adminem :D .