Może mi ktoś podać link by ściągnąć tą grę bo u mnie pisze 404 - NOT FOUND,chyba linki wygasły.
Wersja do druku
Może mi ktoś podać link by ściągnąć tą grę bo u mnie pisze 404 - NOT FOUND,chyba linki wygasły.
Chyba jakiś problem na twc http://img638.imageshack.us/img638/123/beztytuumkr.png
Się nakręciłem na tego moda grę Epirem (przez was) a tu się nie da ściągnąć :cry:
Pytanie jak wy gracie i jak jest realistyczniej z bonusami dla kompa czy bez?
Yeah już się ściąga :D
Ja też już mogę ściągać i to zrobiłem.Pojawił się jednak kolejny problem mianowicie gdy próbuje włączyć kampanię wywala mnie do pulpitu nawet nie zdążę frakcji wybrać.
Czy ten mod działa na samym romie bez BI lub Alexandra??
Czy trzeba ściągać patcha 1.1 czy może być 1.5???
@Matatjahu - ja grałem bez bonusów dla kompa i jest ciężko. Ale to tylko kwestia rozgryzienia moda. Po kilku batach wiesz już jak grać. Nie trzymasz garnizonów w miastach, na maksa najemników i heja. Na początku do tyłu z kasą ale trzeba łupić miasta. Jeśli chodzi o bitwy - greckie i rzymiańskie :) formacje są twarde. Szczególnie falanga potrafi być przegięta. Otoczona z kilku stron bije się do końca. Jak jest bardziej realistycznie - ani tak, ani tak, ta gra nie jest realistyczna. W rzeczywistości grecka falanga rzeczywiście była twarda, ale macedońska po złamaniu szyku szła pod nóż jak młode wieprzki :) Tutaj możesz otoczyć ją z 4 stron i zajmie ci jeszcze trochę czasu zanim zostanie ich pięciu, którzy się domyślą że już chyba nie wygrają tej bitwy i pora wiać. Polecam tego moda. Trzeba się do niego przyzwyczaić jak do każdego innego.
A czy ten mod wymaga BI lub Alexandra???
Nie mogę za nic zainstalować ściągałem kilka razy kilka razy usuwałem i ciągle błąd przy bodajże barbarian huge city czy czymś takim spróbuje jeszcze raz przeinstalować rome z alexem.
U mnie działa kampania prowincjonalna, ale gdy chce włączyć kampanię właściwą to wywala mnie do pulpitu.
Nie instaluje się :D zawsze mam warning: ex.....(chodzi o wypakowywanie) i zawsze coś z barbarzyńcami nie ruszy nic nie zrobi :(
Mi już gra działa :D
wystarczyło ściągnąć patcha 1.5 i zainstalować.
Troszkę zaktualizowałem pierwszego posta, dodałem linka...