To są sprawy między wami...Powtórzyć co napisałem na twoim forum? Myślę że nie muszę.
Wersja do druku
To są sprawy między wami...Powtórzyć co napisałem na twoim forum? Myślę że nie muszę.
To nie są tylko sprawy między nami. Dopóty jakieś forum publiczne służy komuś do upowszechniania nieprawdy to również sprawa tego forum, żeby dać możliwość zamieszczenia sprostowania.
Ja w każdym razie Eutychesie nie pasjonuję się tym tematem. Zamknąłem go stosownym oświadczeniem powyżej. To wszystko. Teraz wrazam do pracy.
Witam. Ok to mam nadzieję, że wszyscy uznają, że dokonałeś sprostowania. Teraz mam pytanko odnośnie Twojego moda, czy patch 1.3a jest ostatni i czy planujesz jakieś kolejne zmiany w AEE? Pozdrawiam. Osobiście chwilowo nie mam zdrowia na instalację np. EB II z masą dodatków i submodów więc z przyjemnością zainstalowałem AEE, prosto i bezproblemowo się instaluje i fajnie gra. Oby tak dalej. Pozdrawiam.
Cześć. Ja tez mam taką nadzieję :).
W AEE same zmiany. Mod jest przebudowany.
Będą dwie wersje.
I. Ancient Empires Elysium z mapą od Iberii po Hindukusz i Pamir (AEE Great Campaign Map).
II. Ancient Empires Elysium - Wojny Rzymskie (The Roman Wars)
Do sprawdzenia wątek: http://s10.zetaboards.com/aeelysium/top ... 574/1/#new
Pierwsza będzie nowszą wersją z uzupełnieniami tego co hula w necie (a więc nie będzie potrzebny patch, bo bedzie nowe wydanie z poprawkami), druga nową produkcją ze wszystkimi bajerami (nową geografią terenow, nową roślinnością, jednostkami, dużą mapą, itd. Zastaniawiam się jeszcze nad statusem II wersji AEE. Jest możliwość, że nie będzie to wersja darmowa, m. in. z przyczyn, które dziś rozgrzały atmosferę na forum. Jeśli mam tracić noce, żyłować się i bulic rachunki za prąd to niech przynajmniej zwróci mi się prąd :):).
Pozdrawiam serdecznie.
Ps. Eutychesie! Rozchmurz się. :)
Aha. Zapraszam Was wszystkich do komentowania i dyskusji na forum AEE. Otwieram nowe subforum po polsku. Mam nadzieję, że jakoś sobie poukładamy :):).
Pozdrawiam serdecznie.
limes
Oki. Ja to mam fart. Dopiero zainstalowałem Twojego moda a tu nowe wersje mają być. Ok to pytanie mam, kiedy na oko Wielka Kampania może być? Pogram na tej wersji co jest, a potem zainstaluję tą nową jak już będzie. Pozdrawiam. Nowa wersja też pod BI 1.6 jest przewidziana?
No takie życie. Mada robię sam, więc muszę oszczędzać czas. Dla odbiorcy to 30 minut instalacji, a dla mnie tydzień przygotowywania instalatora :).
Wielka kampania własciwie już jest, ale nad poprawkami pracuje na nowej platformie. Było to konieczne, bo nowa platforma jest robiona od nowa, co pozwala uniknąć błędów i wykryć istniejące.
Kolejne wersje będa nadal na BI 1.6.
Pozdrawiam i zapraszam do pisania też na AEE forum.
Cześć.
Pozdrawiam wszystkich i zostawiam link do polskojęzycznego subforum na AEE Forums.
http://s10.zetaboards.com/aeelysium/forum/3012468/
limes
Hej. Jak tam nowa odsłona Twojego moda?Cytat:
Zamieszczone przez limes1
Napiszę krótko,wyszedł nowy preview .Nowego otoczenia czyli przyrody w kolejnej odsłonie AEE.Uwaga można się poślinić.Efekt nowej roślinności,nie ustępuje a wręcz przewyższa,to co widzimy w RSII.Szokiem jest też to że robi to jedna osoba!!!Oto bezpośredni link : http://s10.zetaboards.com/aeelysium/topic/7321574/1/ Miazga !!
Zdecydowanie potwierdzam. Nie wiedziałem, że można tyle wycisnąć z silnika Romka. Pozdrawiam i trzymam kciuki.