Naliczyłem 13 różnych budynków + surowiec + budynek specjalny, więc nie jest z nimi tak źle.
Wersja do druku
Naliczyłem 13 różnych budynków + surowiec + budynek specjalny, więc nie jest z nimi tak źle.
Swoją drogą ciekawe jakie jednostki VC będzie mógł rekrutować Arkhan. Ma Ghule jako jednostkę startową więc nie zdziwię się jak dostanie Crypt Horrory :]. Duże propsy dla CA że się na to zdecydowali.
Dostaje gule, nietoperki, wilki i Kawalerie duchów.
Ktory jednostka potwor wg Was jest najlepsza na single ? Mi najlatwiej bylo chyba mamutem. Prawie wogole nie musialem sie o niego martwic. A z Wh2 to chyba gwiezdzisty smok
Dla mnie smoki są przereklamowane i nawet po zmianach, jakoś się do nich nie przekonałem.
W sumie z młota 2, hydry mi się podobały i wszystkie dinozaury obsadzone skinkami poza t-rexem.
Zaś w młocie1 Drzewce i smocze ogry, no i może jeszcze duży pająk od zielonych (choć on akurat aż tak mocny nie jest).
Za to już nie mogę się doczekać skorpionów od TK.
Lista zmian w nowym patchu.
https://www.totalwar.com/blog/tomb-kings-patch-notes
Przeolbrzymi patch. Nerf smokow (drozsze o 100), buff Bretki, nerf Bestigorow, nerf Doomwheela i wiele wiele zmian do MA. M.in 4 nowe unikatowe budynki dla roznych frakcji! (W tym dla Tomb Kingow, elfow, Bretonii)
Noo, na takie patche czekałem! A nie, sorry, powinienem napisać, za takie patche płaciłem! xD