Dla mnie to zrozumiałe. To są istotne bitwy z perspektywy kolejnych tur. W tej kampanii jedno potknięcie może spowodować lawinę i koniec gry.
Wersja do druku
Dla mnie to zrozumiałe. To są istotne bitwy z perspektywy kolejnych tur. W tej kampanii jedno potknięcie może spowodować lawinę i koniec gry.
Oczywiście macie czas. Dołączenie nowego gracza to sytuacja w której robię wyjątek od sztywnych terminów rozegrania bitew
Dzięki :)
:lol2: Rozwalił mnie opis lylu. A myślałem że po opisie pijackiej wyprawy Niesa już nic mnie tak nie rozbawi.
Oby tak dalej Panowie. :ok:
Dodałem nieco do zasad , małą pigułeczkę wiedzy.
I proszę zerknijcie też na posta o państwach neutralnych bo jest tam dopisana ważna informacja
Jeżeli ktoś nie będzie miał portu w T2, prośba do tego gracza o informację tutaj. Żeby nie latać po ambasadach. Macedonię każdy z marszu może sobie wpisać w handel.
za 1 turę dopiero porty, ale zapraszam wówczas ;>.
No i zacząłem koczowanie na forum w oczekiwaniu na arkusz ..... :lol:
My koczujemy na podsumowanie WKA :P
Napiszę tutaj, żeby terminarz był tylko dla Zachara.
Czy istnieje możliwość przedłużenie terminu dosłownie o 1 lub 2 godziny ? Jutro mam cały dzień zawalony, a w środę obchodzę urodziny i powiedzmy, że wypełnianie arkusza nie będzie moim głównym zajęciem. Przysiadłbym nad nim o 20 i wysłał jak najszybciej. Jest to możliwe ?