Szukam modu który by przenosił w czasy Złotego Wieku Polski znacie jakiś?
Wersja do druku
Szukam modu który by przenosił w czasy Złotego Wieku Polski znacie jakiś?
Total War Eras viewtopic.php?f=30&t=1152
ja szukam czegoś takiego :
Czy da się zrobić następujące coś ? :
a) przenieść szlacheckich pikinierów(szkocja) do anglii (aby było można ich produkować np zamiast bilmenów)
b)z anglii do szkocji przenieść pancerna straż i ochotniczy oszczepnicy ?
c) I na koniec czy da się przenieść żołnierzy z dodatku królestwa z brytani i z krucjaty jednostki ? (np z brytania : irlandzkie oddziały i walijskie do anglii w podstwace , a jednostki jerozolimy i tryopolisu oraz antiochi i eddessy też do podstawki lecz bez tworzenia nowej frakcji tylko np przypisać je państwu jakiemuś? ?
Thera a new begining viewtopic.php?f=30&t=226Cytat:
Zamieszczone przez ituriel32
Co polecicie gościowi, który szuka wyzwań? ;)
Chyba tylko DLV. Dodatkowa opłata za armie na terenie wroga, silni buntownicy, armie pojawiające się podczas oblegania miasta. Choć same bitwy nie zachwycają, ale to ogólna bolączka wszystkich modów i calej serii ( a graczy multi to juz w ogóle nie zachwyci poziom ). Ciekawy system heraldyczny, generałowie bodajże mogą się zbuntować w ciekawy sposób, spada im lojalność, mają zerowy ruch i straszny minus do zadowolenia.
Witam
mam problem
mam MTW 2 KD i sciagnelem sobie moda
Third Age total war
mam wszystkie 1,1 1.0 1.2 1.3 1.4
mam dobrego kompa
karta graficzna 1024 mb
DDram 4 tys
Procek 6 tys GHZ
a gra mi sie poprostu zacina
na ustawieniach srednich
nie wiem co mam zrobic
dzieje sie tak po paru minutach gry
jest to dziwne bo w normalnym medivalu na najwyzszych sie nie tnelo
co mam zrobic
??
Czy jest sposób żeby Francja i Anglia w kampanii Americas były grywalne ?Wydaje mi się , ze gdzies juz o tym czytalem ,ale niestety nie moge znalezc...
Jest możliwość ręcznego odblokowania frakcji - jednak to ręczne działanie obejmuje również przeniesienie wszystkich jednostek, dodanie prowincji, a w skrócie stworzenie od początku całej frakcji - nie polecam. Aktualnie nikt nie podjął się stworzenia takiego modu z kwestii małego zainteresowania i małej efektywności.Cytat:
Zamieszczone przez dan0
@Slejt:
A próbowałeś przeinstalować moda? Możliwe, że wystąpił mały błąd instalacyjny co powoduje spowolnienie.
Ewentualnie sprawdź czy masz chociaż ciut wolnego miejsca na dysku - możliwe, że gra nie ma gdzie zapisywać postępów - często dziej się tak w bardziej wymagających grach.
podstawowy Medek ma mniejsze wymagania, ale tutaj akurat nie powinno to stanowić problemu.
Możesz sprawdzić czy Windows na pewno go odblokował, możliwe, ze w strefie oczekiwania go spowalnia.
Dodatkowo pokombinował bym z ustawieniami - pozamieniał na najwyższe lub niższe i zobaczył jak będzie działać.
W modach globalnych jest specjalny temat dla TA - spróbuj napisać tam może jeszcze - urzędują tam gracze, którzy mieli więcej do czynienia z modem.
Powodzenia.
dzieki
poszukam jeszcze na globalu
a co do medievala to najpierw zrobie reinstal a potem na spokojnie zainstaluje all odpoczatku ^^
dzieki za pomoc